Edemame/quinoa-salat:
Edemame/quinoa-salat:
Quinoa sort 100 g
Rødløg 1 stk.
Granatæbler 2 stk.
Edamamebønner bælgede, 200 g
Koriander 1 bundt
Koriander efter behov
Rød chili 1 stk.
Ingefær 2 spsk. friskrevet
Sesamolie
Salt og peber
• Kog quinoa som angivet på pakken, og afdryp.
• Hak løget fint. Hak koriander.
• Halvér granatæblerne, og pres kerner og saft i en skål.
• Vend qunioa med løg, edamamebønner, granatæble samt saft og hakket koriander.
• Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint.
• Vend chili og ingefær i salaten, og smag salaten til med sesamolie, salt og peber.
Åh, det kan blive lidt svært hos os med den salat, da jeg hverken kan lide quinoa, edamamebønner eller rå løg ;-) ser ellers godt ud. Kh. Birgitte
SvarSletja, så går det nok ikke. Jeg ELSKER edamamebønner. Og røde løg i rå mængder. Så på den måde er den perfekt for mig :-).
Slet