torsdag den 18. februar 2016

Livsvisdom; efter en aften med vinmenu er det godt med blødkogte æg


Godmorgen har guld i mund – også denne, hvor jeg dog vågnede med den vildeste hovedpine. Men det er vel en lille pris at betale for at gennemgå hele restaurant Kanalens vinmenu i går. Den var det hele værd– også boblerne til at begynde med. Det var i det hele taget en dejlig aften, hvor vi ikke bare var forældre, men kærester. Så lidt (meget) ondt i hovedet var en billig pris at betale for det.

Og det hjalp jo at stå op og skylle en masse panodil ned. Og tage på bistro Royal til morgenmad med to søde veninder. Så er dagen ligesom i gang og jeg kan bruge resten på at arbejde og sætte mig op til endnu en gang dinning week i aften. Denne gang på Gefährlich. Tror dog jeg muligvis springer vinmenu over i aften.

4 kommentarer:

  1. Alkohol på hverdage kan til tider være så farligt... men også så dejligt! Kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Dejligt ja. Bare ikke morgenen efter :-). Men det handler også om mængder ;-)

      Slet
  2. Det lyder da virkelig skønt! Bare om at nyde. Kh. Liv

    SvarSlet