torsdag den 28. juli 2016

Ferie på tredje uge i snegletempo

Vi holder stadig ferie, nu igang med tredje uge. Og en mere foran os, det er livet. Igår havde vi besøg af nogle af de skønneste venner vi har. Vi startede med at mødes på havnen i Gilleleje hvor alle ungerne fangede en hel spand fyldt med (store) krabber. Caroline mente at det var klngekrabber. Det var det dog (heldigvis) ikke, men store var de. Så gik turen i sommerhus hvor vi grillede, drak kold rosé og stegte skumfiduser. Aftenen sluttede med en timelang omgang stikbold i haven, der først sluttede klokken 22. Som Margrethe sagde idag, da vi stod op; sådan en dag er bare den bedste dag i sommerhus.



Ungerne er også begyndt at sove længe, alting foregår i eget tempo og hertil morgen gik jeg er lang tur langs stranden med fødderne i sand og havsmag i munden. Det var helt fantastisk. Jeg måtte knibe mig selv i armen over det held. Tænk at være født i lige her i smørhullet, have en skøn familie, de bedste venner som befolker sommerhuset dag efter dag. Skønne, raske og dejlige børn og en lækker mand. Og halvanden uges ferie mere 😀. 

Det er ren nydelse - prøv selv at se min udsigt lige nu:


2 kommentarer:

  1. Åh, sommerhus er det bedste. Elsker den ro et sommerhusophold giver.

    Faldt lige over din blog, sikke fine billeder og rare indlæg.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Astrid. Velkommen hertil - og tak for kommentaren. Sådan har jeg det også i sommerhus - som om pulsen falder et par slag. Skønt.

      Slet