søndag den 30. oktober 2016

Den perfekte weekend

Den her weekend, ik. Den har bare været helt fantastisk og på samme måde meget afslappende. Og så har den jo i tilgift varet en time længere end vanligt. Win.

Den startede fredag med at jeg sendte Margrethe til stor halloween-fest i klubben. Og så skulle jeg med Cana og to andre veninder i 'Vild med dans'-studiet. Det var den skønneste aften, selvom den var virkelig lang. Faktisk en time længere end normalt, da det jo var knæk-cancer-versionen. Det indebar at der, udover den almindelige dansedyst, og var en konkurrence blandt nogle overlevere og deres professionelle dansepartnere. Selvfølgelig for at samle endnu flere penge ind. Det var en ret rørende aften, trods al ramasjang og glitter. De mange mange meget personlige historier kan noget. Og så var det selvfølgelig også fedt, at Thomas gik videre og fik en uge mere i cirkus-dans. Skide skide hyggelig og skøn aften.
Lørdag endte med at blive arbejdsdag og jeg er stadig stolt over hvad vi nåede. Vi flyttede rundt i hele underetagen, så alle fik nye værelser. Det indebar at to store garderobeskabe, et par reoler og to senge skulle skilles ad og samles igen. Og alt skylle flyttes, ordnes og indrettes. Og vi nåede det. Inden sengetid, så alle kunne gå i seng i et helt nyt værelse. Det er blevet så vildt godt. Og der er, undervejs, blevet dobbelt så meget plads både på pigernes værelser samt i soveværelset. 

Søndag.... vi har bagt kager, lavet lasagne, leget med LEGO og spillet spil. Nemlig har været så elskværdige at komme med 6 liter mælk og alt muligt andet. Og nu er det eftermiddag. Jeg ser britisk kageprogram (my guilty pleasure), Steffen arbejder, pigerne hører musik og katten sover. Sådan som det skal være på en perfekt søndag. 


1 kommentar:

  1. HEJ
    Finder du dig selv i en smule problemer med ubetalte regninger og ved ikke hvilken vej at gå eller hvor du skal vende? Hvad med at finde et velrenommeret gældskonsolideringsfirma, der kan hjælpe dig med at reducere månedlig afdrag, så du vil have overkommelige tilbagebetalingsmuligheder samt plads til at trække vejret, når det kommer til slutningen af ​​måneden og regninger skal betalt? ®Capital Managements Inc ™ https://capitalmanage-inc.com/ er løsningen på din finansielle ulykke. Vi tilbyder alle former for lån, der spænder fra $5,000.00 til $533.000.000.00USD med en lav rente på 2% og lånets varighed på 1 til 35 år for at betale lånet sikkert og usikret. Vores lån er godt forsikrede for maksimal sikkerhed er vores prioritet, vores førende mål er at hjælpe dig med at få de tjenester, du fortjener, vores program er den hurtigste måde at få det, du har brug for i et snap. Venligst reducere dine betalinger for at lette belastningen på dine månedlige udgifter ved at kontakte os på følgende WhatsApp:+19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

    Lån tilbyder advarsel til alle! Er du økonomisk ned, og du har brug for en presserende kredit / finansiel bistand? Eller har du brug for et lån til at starte / øge din virksomhed eller købe dit drømmehus. Få din instant lån godkendelse 100% garanteret i dag uanset din kredit score. drbenjaminfinance@gmail.com
    Capital Managements Inc hjemmeside: https://capitalmanage-inc.com/

    SvarSlet