mandag den 19. maj 2014

En af den slags weekender

En af den slags weekender
Sådan en har jeg haft – og så var den endda forlænget. Den var en skøn blanding af helt fantastisk og helt forfærdelig. Den startede fredag med en ekstra fridag, og ekstra fridage kan vi godt lide. Meningen var, at vi skulle i zoologisk have. Det kom vi også. Dog kun ungerne og jeg, da S og jeg… var mindre muntre på hinanden. Det er så træls at det hænger ved. Nå, men M cyklede hele vejen selv og jeg var vildt stolt af hende. Ungerne hyggede maks i zoo og solen skinnede som om den fik penge for det. Henad dagen kom S så ud og vi kunne sådan nogenlunde få en hyggelig dag ud af det. Vel hjemme stod den på leg, dvd og aftensmad. Jeg er simpelthen så gennemgribende træt om aftenen for tiden, så jeg føler mig som en halvfemsårig efter to maratonløb (apropos weekendens spærring af indre by… grrr… hvorfor løber de ikke ude på landet. Der er mig bekendt også veje – og der hvor jeg voksede op var der jo ikke engang en bil i timen på de veje). Nå, men lørdag skulle jeg af sted til Ladies Cirkle årsfest i Odense – med tøserne. Og ungerne skulle være hjemme med S – og ind og løbe børnemaraton med M (se det dur – der spærres ikke hele byen). Hun fik en medalje og C tabte sin første tand. Hun er jo også fyldt 5! Alt det skete mens jeg ikke var hjemme (hulk). Men af sted kom jeg – bare ikke efter en god afsked. S og jeg skændtes så det føg – om end uden råd og skrig, men nogle gange er de indædte, sammenbidte dog stille skænderier værre. So much worse. M var dybt ulykkelig – med rette. Der var helt sikkert en skilsmisse under opsejling. Den er ikke afværget, men lige nu holder vi vejret. Tilbage til min tur – jeg var så ked af det og ophidset da jeg købte billet (retur vel og mærke) på Nordhavnen til Odense. Det kostede lige over 500 kr. Så ville den kloge, afslappede og tjekkede have taget den med fra automaten. Men jeg var hverken klog, afslappet eller tjekket. SÅ da jeg  mødtes med de andre på hovedbanen (5 minutter inden vores tog til Odense havde afgang)… måtte jeg endnu engang rippe mit Dankort for … lige over 500 kr. Så hvis DSB fortsætter underskuddet er det uden min hjælp. For hold nu op en dyr tur til Odense.
Vel fremme i Odense havde jeg fået veninde pleje nok til at være ovenpå og klar til et døgn i totalt hygge, fest og tætheden tegn. Og fest blev der. Der var shots (det er længe siden), champagne, drinks og King of Rock (http://www.fast-entertainment.dk/side6610.html?kid=34) og dans hele natten i Dok5000 – Odense er maks. forandret siden jeg boede der. Nå, men det var så festligt at jeg fik smadret en telefon – og hvis ikke det kendetegner en god fest må du kalde mig Mads. Min telefon delte håndtaske med en flaske Maroccan Argan Oil (DON’T ASK!) – og da den valgte at tømme sig, ja så valgte min telefon at sluge hele indholdet. Den virker sjovt nok endnu. Skærmen er sært boblet – og man kan masse fine bobler rundt inde bag touchskærmen. Mikrofonen som bruges når man skal høre hvad folk siger – virker dog ikke. Men med headset kan den sagtens bruges. Den kan også stadig spille musik, bruge internet – så godt som alting. Eneste problem er, at den stadig lækker lidt olie i ny og næ. Men… så får jeg da de blødeste hænder fremover, så intet er så skidt så det ikke er godt for noget. Men det ser lidt syret ud med den skærm. Men festen var fantastisk og morgenmaden dagen efter på hotellet episk. Den rigtige brunsviger kan man altså kun få på Fyn. Togturen hjem var lidt lang – men nydes skulle den. For den havde været dyr. S og ungerne var til fødselsdag da jeg kom hjem, så jeg nåede lige at få en times fred inden den vildeste regn afgjorde, at de gerne ville hentes frem for at gå hjem fra fødselsdag. Som sagt så gjort – og så gik resten af dagen på æggeskaller. Hvordan det ender ved jeg ikke. Men jeg vil det sgu. Ved bare ikke om det er for sent.

2 kommentarer:

 1. Det er noget af en rutchebane, det liv du holder dig :-(
  Håber du finder ud af det hele...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal sagtens gå. Har de bedste omkring mig - og er sikker på vi klarer skærene :-). Så ingen grund til uro for mig. Der sker også så meget skønt skønt skønt som jeg nyder til sidste dråbe... Men tak for tanken.

   Slet