torsdag den 12. februar 2015

Copenhagen Dining

I denne uge er det vinterferie - i hvert fald for mine unger :-). Jeg holdt dog mandag fri sammen med dem og S, hvor vi var på Rosenborg og se kronjuveler og slot. De elsker alt der glimter og er slots-agtigt. Så det var den perfekte tur - efterfulgt at indkøb af skibukser til M. Det er alt for sent - og hun har længe manglet dem, men hun klager sig aldrig. Og hendes sløve forældre har simpelthen ikke fået dem købt. Nu er det gjort. Da vi kom hjem var der mini-biograf hjemme inden turen gik til Stick n' sushi på Copenhagen Dining. Vi har produceret 2 sushi-lovers og det er jo ofte en lidt dyr fornøjelse med (god) sushi for 4 personer - men så var muligheden. Og det er simpelthen så hyggeligt. Vi fik det lækreste mad og pigerne opførte sig som de fødte restaurant-gæster. Det gør de nu altid - faktisk har jeg aldrig oplevet andet, men alligevel er man vel altid sådan lidt nervøs. Men det gik bare over al forventning - og jeg vil påstå at jydebordet ved siden af os, havde endnu sværere ved at finde den rette på-en-restaurant-er-der-andre-mennesker-og.derfor-tager-jeg-hensyn-ånd frem. Stolt mor her.Tirsdag var jeg nødt til at komme tilbage til arbejde, da jeg skulle afholde undervisning for en gruppe lærere i Roskilde kommune (et af mine skide sjove projekter). Og S tog med pigerne på zoologisk museum, som altid er et hit. Og nu har de tilsyneladende fået en ny dino. Sidst på dagen drog de afsted på tur til mormor, hvor de bliver indtil lørdag, hvor vi tager en dag i Ruds-Vedby.

I går var vi så alene hjemme - også efter arbejde. Det er på en gang en fantastisk begivendhed og samtidig virkelig underlig og stille. Hvad pokker fik man al sin tid til at gå med inden børn? Nå, men vi tog på Copenhagen Dining igen - denne gang Manzel. Som var en helt igennem skøn oplevelse. Det lækreste libanesiske mad, den skønneste vinmenu jeg længe har fået, samt den lækreste præ-dinner drink overhovedet - og en hel aften hvor S og jeg virkelig fik talt om fremtidsdrømme. Huset i Søndeborg, lejligheden i Kbh - hvad vil vi bagefter. Hvornår kan/skal vi sælge og komme videre. Hvordan går det på arbejde. Hvad laver vores venner. Politik, film og ferie. Det var skønt skønt skønt. Det er ikke sidste gang vi kommer der - næste gang bliver i en weekend, hvor der er DJ efter maden.

Idag arbejder jeg hjemme - her er stille - og jeg skal ikke hente børn. Jeg ved de hygger sig maksimalt hos mormor, så jeg vil nyde roen, som går over i aftenen uden de urolige og let krævende eftermiddage, der kendetegner en almindelig hverdag.


3 kommentarer:

 1. Åh det lyder som nogle dejlige dage :-) kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget skønne. Men savner pigerne og deres kram. De krammer meget - og det er tomt uden.

   Slet
 2. Åh, det lyder dejligt det hele. Dage uden børn er skønne og mærkelige - og ja, hvad dælen brugte man al sin 'alenetid' på, før man fik børn? Spændende med fremtidige boligdrømme - dem må vi vende over en kop kaffe ;-)

  SvarSlet