tirsdag den 9. juli 2013

Klik

Nogle gange møder man nogle som man bare klikker med. Det kan være det helt tilfældige møde i skole, arbejdspladsen - eller børnenes skole og børnehave. Sådan et klik oplevede jeg for godt 2 år siden - hvor C gik i børnehave (en skrækkelig børnehave, som vi heldigvis kom væk fra - alle sammen) med Sigga. Sigga har en mor - og med hende sagde det bare klik.

Travlhed, hverdag og livet gør at vi ikke ses så tit - i perioder mere end andre. Men lige nu har jeg lige en optur. Har lige delt 3 timer i solen på Bopa med iskaffe og opdatering fra vores liv - og vores tanker. Hun har fået nyt job. Hurra. Så kan det lykkedes. Og åh hvor var det fantastisk at få det hele vendt igen - med et menneske, der bare spejler ens situation og liv så godt. Jeg er heldig. At jeg har mødt hende og har så dejlige mennesker i mit liv. 

Det skal nok gå.

1 kommentar:

  1. Jeg havde i den grad også optur i fredags, da det lykkes mig at få en hel dag sammen med min veninde, som jeg ser alt for sjældent. Både pga. afstand (hun bor i Slagelse) og pga. vores travle liv...

    SvarSlet