onsdag den 1. januar 2014

Nyt-år og nye håb (!!??)

Jeg er glad for at 2013 er ovre. Det har været et af de værste jeg har haft. Faktisk har det været så jeg på et tidspunkt (og måske stadig) ikke havde nogle håb for 2014.
Men jeg tror jeg må bruge det nye friske år på at rydde op - finde min passion. Og få fjernet den frygt og angst der står i vejen for livet og glæden.

Jeg ved endnu ikke hvordan andet end - der skal vist professionel hjælp til. Men jeg har skønne fantastiske kvinder i mit liv - som er der og holder mig i hånden på min rejse... Jeg håber ikke jeg knækker halsen eller giver op.

En ting jeg har brugt de sidste 11 dage på (udover at arrangere egen begravelse) er at blive (smerteligt) bevidst om at jeg har valgt helt helt forkert i livet! Jeg har valgt en helt forkert karriere i følge min drøm. Jeg har altid ønsket at arbejde med bøger (...) men aldrig set det som mulighed. Men at formidle bøger, glæden ved at læse, oplevelserne og den fiktive verden ville være en drøm for mig.

Men hvem tør gå efter sine drømme - når de er så utopiske som mine :-/.

8 kommentarer:

 1. Hvordan vil du arbejde med formidling af bøger? Jeg arbejder jo med formidling af litteratur som bibliotekar, men på jobbet er der meget meget sjældent tid til at åbne en bog og slet ikke tid til at læse i en. Så man kan godt arbejde med formidlingen, men hvis man vil formidle i mit job, så må man lave benarbejdet i sin fritid :-)

  Godt nytår!

  SvarSlet
 2. Arrangere egen begravelse? - WHAT?
  Er du ok? Snakker vi metafor?

  Jeg syntes i øvrigt at det er ret fedt at du ved du har valgt forkert, for så kan du os gøre noget ved det. Om det bliver det ene eller det andet.
  Jeg tror på dig, og håber sådan at du vil forfølge din drøm, for er du stadig det samme sted (arbejdsmæssigt) som du har skrevet om tidligere, så tror jeg det gør mere skade end gavn for dig på sigt.
  Men hvordan man griber det an, og hvor du helt præcist kunne tænke dig at arbejde, ved jeg ikke. Men jeg hepper på dig.

  Håber du/I har haft een god jul og et dejligt nytår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke hvordan man griber det an - og måske bliver det ikke det - men jeg har brug for ... ændring...

   Slet
 3. Det lyder hårdt. Så hårdt at det nu kun kan gå fremad? At vælge forkert retning kender jeg til. Og det kan der rettes op på!!! Men jeg tror, at det arbejdsmiljø, som man befinder sig i, er endnu vigtigere, end det felt som man arbejder med. Håber du snart kommer ovenpå!! Professionel hjælp lyder som en god begyndelse; det bliver bedre. Man tror det aldrig, men det bliver nemmere. Hold ud! Jeg hepper på dig :-))

  SvarSlet
 4. Hvis drømmen er meget stor, skal man turde gå efter den. Min bror opgav en karriere i Jægerkorpset og er nu næsten færdig som læge. Han har været på SU med arbejdende kone og et hus og to små børn. Det kan lade sig gøre!

  SvarSlet
  Svar
  1. FEDT!!!! Det lyder som en jeg gerne ville møde!

   Slet