torsdag den 30. januar 2014

Så vender vi kajakken

Så skete det alligevel - og tak for de krydsede finger, der måtte have medvirket. Jeg fik det - jobbet. Og skal starte 1. marts (eller rettere den 3. marts, som jo er en mandag). Kontrakten blev sendt idag - og udover en bunke dejlige kolleger, hvoraf jeg kender nogle i forvejen, en række spændende (håber jeg) opgaver, så blev der også en pæn portion ekstra om måneden, flere pensionspenge og hele 7 ugers årlig ferie samt kontor I MIDTEN af København. Jamen... whats not to like. Nu skal jeg bare slukke for den indre lyseslukker, der banker mig i hovedet med, at jeg jo måske fejler, ikke kan, skuffer, skuffes og alle de andre triste tvangstanker. Som jo er trofaste følgesvende.

Forhåbentlig kan den psykolog, jeg langt om længe har bestilt tid hos i næste uge, få rettet lidt op på mit skræntende indre. Som jo i perioder fungerer upåklageligt, optimistisk og stærkt. Og andre gange trist, apatisk og pessimistisk. Nu er der i hvert fald ikke pres fra en (i bedste fald bare dum) på mange måder nedbrydende chef. Og nu skal der rydes op og ud. Eller bare styr på accepten af livet som det er.

Dagen er fejret med - en sygedag. Men også en opringning til en frisør. Nu skal det også være - om ikke andet bare en klipning. I virkeligheden slet ikke en luksus - med de ødelagte spidser jeg render rundt med :-). Den næste måned handler om mig. Ja - altså den handler jo ikke om at fremme min karriere eller bide negle, der hvor jeg er. Men om at komme lidt sent og gå lidt tidligt. Nu jeg har muligheden. 

Nu vil jeg begynde på de hjemmelavede burgere - og en flaske bobler. Som snart var blevet for gammel af at vente så længe på at kunne fejre - netop det idag. 

Weekenden tegner skøn. Tøserne tager afsted til bedsterne i morgen - og der har de det fantastisk. Fredag skal jeg så fejre - med mit kaffe/øl/vin/faglige netværk, mens S tager til Sønderborg og modtager nøgler fra vores lejere. Og lørdag er der brunch med ladies circle på Toldboden. Og de har som bekendt en fantastisk brunch. Inden... ja inden ingenting. Resten af lørdagen skal gå med (måske) biograf med S, afslapning, ingenting,  og nååå ja, lidt mere ingenting. Så kommer pigerne hjem søndag i løbet af formiddagen - yaayy... 

11 kommentarer:

 1. YAY for dig! Hvor er det sejt, og hvor er DU sej! Fejr, for hævled - det er dig vel undt! Glæder mig til at se/høre, hvor du havner :-)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke. Det lyder absolut, som noget der er bobler værd:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja bobler skulle der til. Og nu bobler til at dulme nerverne over 'nyt-job-start' mandag.

   Slet
 3. Tillykke med jobbet! :-) og god weekend.

  SvarSlet
 4. Årh manner. Jeg læste det her indlæg på min tlf i går, da jeg var gået i seng - og jeg kan ikke kommentere fra min telefon og det drev mig til vanvid. For ÅH! altså. Tillykke til dig. Kæmpe kæmpe kæmpe tillykke. Hvor har du bare kæmpet og knoklet for det. Og det er jo meget sejere at klatre op af mount everest end at blive fløjet til toppen. Din kommende arbejdsplads og dine nye kolleger er heldige starutter, at de får dig. Med dit gå-på-mod er jeg sikker på, at du nok skal løse opgaven. Skål skål og hurra.

  SvarSlet
 5. Tillykke og hurra! Hvor spændende og helt vildt sejt! Jeg ved ikke, hvorfor din blog er forsvundet fra mig, men jeg syntes, det var noget med, at når du kommenterer, så viser den hen til en anden blog? Og så troede jeg ikke, du var aktiv mere i blogland og så var det, at du slet ikke kom på min opgraderede blogliste. Men nu er du der og stort stort tillykke med jobbet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak. Og nej bloggen har bare skiftet navn - gamle blog blev slettet af forskellige årsager.

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet