onsdag den 26. februar 2014

Afslutningen

Siden sidst – tja – ikke det store. Det er nu ikke nødvendigvis skidt – det er bare – roligt. Jeg har haft en masse meget stille arbejdsdage. Praktisk talt uden arbejde. Der er ikke mere for mig at gøre på job. Alt er afsluttet, overdraget og færdigt. Jeg har til gengæld set netflix – og læst en hel bunke gode bøger. Jeg har set på solskinnet, og jeg har lade det fylde mig op. Jeg har hentet ungerne og været til stede (det er så en ændring – forbedring – der skal blive). Og så har jeg drukket kaffe og spist dejlige frokoster med gode kontakter og dejlige venner. Nu er der 2 dage igen (når i dag er slut). Jeg skal ikke andet end komme ind fredag og aflevere min telefon, computer og alt det andet happengut, der følger med. I dag holdes der reception for mig – og de 6 andre, der stopper samtidig. Og så skal jeg til samtale i børnehaven. Sådan bare en års-status. C klarer sig fremragende socialt og jeg tænker at jeg skal høre lidt mere om hendes hverdag. Og så skal jeg (død og pine) nå i Nespresso-butikken. Jeg skal være hjemme de næste par dage – og læse, hygge, sludre. Det dur simpelthen ikke at løbe tør for kaffe midt i det hele.

Marts tegner godt. Bortset fra, at det jo er vildt hårdt at starte nyt job, så er der den fordel af mit nye job er forudlønnet. Og mit nuværende er bagudlønnet. Det vil sige dobbelt op i marts. Jaaaaaa – nå, men også nødvendigt. Var til Black Swan homeparty i går ved søde Birgitte. Jeg fik købt en kjole og en bluse. Min plan hjemmefra var, at jeg kun måtte købe et par sorte bukser (som jeg seriøst mangler) og jeg ikke må købe kjoler. Men som vanligt – ja… så vandt kjolen. Og jeg glæder mig vildt til den kommer. Hold nu op den var fed. Udover det var Amira en fantastisk med-vært, men jeg synes Black Swan er lidt til den dyre side – og så er jeg ikke sååå meget til oversize og rå-hed. Men kjolen… var fa’me fin.

Tilbage til marts – der er fødselsdage. Mange endda i familien. Der er to gange det kongelige teater (og hold nu op – det glæder jeg mig til), der er hyggeweekender og besøg langvejs fra. Og en masse andet godt.
Nu – er der lige om lidt reception. Og når jeg endelig når hjem er der stenbiderrogn. Det er jo faktisk et krav at man spiser det (mindst et par gange), når det er sæson.

4 kommentarer:

 1. Det var hyggeligt du kom :-) Jeg håber kjolen er kommet frem. min får debut i morgen til fest ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super fin afte. Tak! Og tak for idag.

   Slet
 2. Oh. Så er det simpelthen i dag, du er stoppet sådan for real? Stort tillykke - også med kjolen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og tak. Du har lige fået en mail...

   Slet