torsdag den 17. juli 2014

Livet er en morgengave

Så er det i morgen at familien skrider 14 dage til Ibiza – med vanlig timing. Faktisk burde vi få alle vores rejser betalt af dem, der gerne ville have sol i Danmark. For det er reglen – når vi tager sydpå kommer der hedebølge i Danmark. Men vi glæder os alligevel (selvom det altså bare er lidt sjovere at rejse til varmen, hvis det er regn og gråt hjemme) – og håber på at det danske vejr holder næste år, hvor vi forhåbentlig skal bruge tiden i sommerhus. Men det er jo skønt med sådan en sommer for alle de, der er hjemme hele sommeren!

Nå, men vi har opdaget, at vi skal bo indenfor gå afstand af Cafe Del Mar – jamen hvad kunne være mere perfekt. Vi har alle CD’erne derhjemme. Og jeg glæder mig til at opleve stemningen og solnedgangen ’live’. Så planerne er ikke mange – nærmest de sædvanlige for vores sydlandske ture. En masse pool og strand-tid (med vanlig optimisme er der pakket en masse gode bøger) – hotellet har både pool (but of course) og egen strand. Og så bil – hvor vi skal ud og finde de små hemmelige steder, de små landsbyer, god mad og glemte grotter. Kort sagt ’vi skal opleve noget’ som min ældste datter siger. Hvilket er et bevis på at indoktrinering virker. Hun er så opsat på, at hun vil ’opleve verden’ – og det tænker jeg, jo nok kommer fra et sted. Og det skal hun – altså opleve verden. Fuld støtte herfra.

I går aftes havde vi sidste alene-hjemme-kun-voksne-aften. Og hvilken aften. Vi gik hele vejen ind til stræderne – langs langelinie, havnefront(erne) og gennem Nyhavn. Vi endte med iskaffe på KYS og så gik vi hjem igen – og endte på Pixie på Bopa plads. Et sted vi sådan set også ganske ofte frekventerer med børn, da det jo er lige i baghaven, men skønt at sidde der, bare os (og alle de andre mange mennesker) og nyde Østerbros aftensstemning. Og så laver de (tænk, det vidste jeg ikke) den bedste ingefær-limonade ever. Serveret i kæmpe øl-krus. Så man får noget for pengene – ikke det der cafe-pjat med at tage 40 kr for ½ deciliter sødet vand. Fantastisk aften. Bare os to – og vi fik talt på ’før-vi-fik-børn’ måden om ALT muligt mellem himmel og jord. Skønt skønt skønt. Og tiltrængt.

I dag skal sidste arbejdsdag inden 3 ugers ferie så overståes. Out of office er slået til J og det bliver sværere og sværere at tage sig alt for meget sammen. Når jeg smutter (inden så længe) går turen til mormor og Jan, der byder på grill-aften, badebassin og ærter ad libitum i forbindelse med afhentning af afkommet. Som har haft den skønneste lille uge på ferie på ’gården’.


Livet er fanme en gave!

1 kommentar:

  1. Åh, kafe Kys er bare så hyggelig - og forrige w var jeg også derinde med kæresten og få is-kaffe. Mums :-)

    SvarSlet