mandag den 6. oktober 2014

Rejsefeber og pandekager med is

Så tager vi hul på endnu en uge – en rigtig kort en af slagsen. Vi tager jo til San Francisco på fredag – klokken 12 letter SAS-flyveren med direkte kurs mod den californiske hedebølge. Og det kan vi lige. Jeg har læst vejrudsigten og kan konstatere at det fantastisk varme efterårs-vejr, vi er blevet så forvænte med, slutter midt i denne uge og afløses af mere almindelig dansk efterår med regn og rusk – og alt det, vi gerne rejser fra. Så er det jo skønt at man kan sætte sig ind i et fly, se film, drikke og spise (og svare på spørgsmål fra ungerne) i 11 timer – og så lande i San Francisco, hvor der er mellem 23-30 grader. Jamen, hvor heldig er jeg!

Nå, men weekenden har været yderst uden større begivenheder. Jeg har vasket en masse tøj – og fået en del af det lagt ned i en kuffert. Jeg kan se på den uge vi kommer ind i, som indeholde 2 børnefødselsdage, 1 konference, en forældresamtale og 1 LC-møde på Odd Fellow palæet, at pakke – det får jeg ikke gjort. Derfor er denne del af rejseforberedelsen gjort i weekenden. Vi nåede også at nyde solen på indtil flere legepladser samt på Mojo’s, hvor vi dog måtte kapitulere og sætte os indenfor, da M frøs så meget at hun til sidst rystede som en aldrende Alzheimers patient. Selv ikke to fleecetæpper hjalp. Men det var nu også hyggeligt indendørs – og så er der jo kortere til chokoladerne, som de er så letsindige at have frit tilgængelige. Win. Og så nåede jeg, sørme, at læse en hel bog. Den var bare så god – og ungerne brugte hele søndag formiddag på at bygge hule i værelset, hvilket gav mig tid og ro til at læse derudaf. Så har det været rigtig weekend.


Søndag aften sluttede vi med pandekager med is. Til aftensmad. Ja, sådan nogle er vi. Men jeg synes altid det er så ærgerligt, at hvis pandekagerne kun er til dessert, så kan vi jo næsten ikke spise nogle. Nu er det mandag. Jeg er på arbejde – og det bliver en god dag.

1 kommentar: