onsdag den 21. januar 2015

Tilfredshed

Nå – det er sørme ved at være længe siden jeg har slået mine verbale folder herinde. Sådan er det nok – sådan er det i hvert fald hos mig. Dagbøger, som bloggen dybest set er for mig, en digital dagbog – et opsamlingssted for minder og ord, som trænger sig på i bestemte perioder, har det med at være off i andre perioder. Der er tider hvor trangen til at dokumentere livet (ja, altså udover på det meget ’nemmere’ medie instagram, og sågar facebook) er mindre.  

Nå, men hvad så nu. Lige nu er jeg glad. Jeg er et godt sted i livet. Jeg er desuden begyndt at løbe – og lige nu er det faktisk rigtig dejligt. Jeg løber sammen med en god veninde – vi løber sammen et par gange om ugen. Og så (sejr!!) har jeg selv fået mig ud også 1-2 gange. Så 3-4 gange ugentlig. Det er en stor sejr for mig. Og jeg er så glad og stolt. Selvom jeg ikke løber langt eller hurtigt J.
Derudover er vi startet i parterapi – og jeg var skeptisk. Også selvom det var min ide – men jeg tænkte alligevel at mænstre vi har brugt 10 år på at opbygge, vedligeholde og cementere ikke kunne klares i en sofa overfor et fremmed menneske. Men det virker.Vi er så glade – og ja, der er stadig en masse bagage, men vi har fået, efter kun 2 gange, virkelig tydelige resultater på andre områder. Og det er så rart – og frigiver uanede mængder af positiv energi i livet. Fantastisk.

Og så bor vi stadig i vores lille (men fantastisk hyggelige) lejlighed på Øbro. Vores lejere på huset i Sønderborg vil gerne blive i 1½ år – så det har vi aftalt mod at de det sidste halve år af perioden har det stående til salg (og dermed fremvisningsklar). Ja, så vi bliver her lidt endnu. Men vi har det godt. Vi har penge til at leve livet lidt og der er udsigt i horizonten til at det løser sig. Det er slet ikke slemt og fremtiden skal nok blive fin. Som nutiden.

Vi har lige bestilt ferie til sommer – 2 ugers luksus på Kreta. Jeg glæder mig, ungerne glæder sig og Steffen glæder sig. Planen er desuden at måske tage nogle dage til Berlin i påsken og en weekend til amsterdam i juni – hvor en af mine bedste veninder har bosat sig med familien. Og jeg savner hende. Så meget. Men nu må vi se – vi tager ferierne som de kommer. Måske er vejret så godt i Danmark til påske, at det ville være synd ikke at nyde det spirende forår her.


Livet er sgu godt for tiden. Eller det er det jo sådan set for det meste. Der er bare tider, hvor jeg (man?) rammes af mere akut lykkefornemmelse end andre tider. Og en af de tider er nu.

5 kommentarer:

 1. Lidt sen kommentar ;) men tiden løb fra mig. Men sejt at I er kommet videre og håber det er godt for jer. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så godt for os. Vi er faktisk blevet sådan lidt den irriterende forelskede slags. Men det går nok over når rusen har lagt sig.
   Hvad med dig - hvordan har du det?

   Slet
  2. Sådan op og ned. Jeg får ikke løbet og personligt er jeg også en del udfordret :/ men altså, ikke ulykkelig. Just life

   Slet
  3. Nej Birgitte - udfordret - det lyder ikke helt rart alligevel. Og ja... livet - men der er jo grænser for hvor svært det skal være. Har du vist engang sagt til mig. Og du havde ret!

   Slet
  4. Shit, jeg må have været klog dengang ;-)
   Udfordringen er også mere mht. det store billede - karriere, jobskifte, problemer for min store dreng mv.

   Slet