onsdag den 8. juli 2015

Faksegade

Så er vi flyttet ind – det vil sige – alle vores ting er flyttet ind. Vi er ikke fulgt efter endnu, da vi jo er så heldige stadig at have mulighed for at blive i den midlertidige lejlighed indtil vi kan være der. Men fra i morgen bliver adressen Faksegade.

Jeg holdt fri i går og fik lavet vores soveværelse, pigernes værelser, badeværelset og køkkenet helt færdigt. Altså der mangler en masse små-projekter, men ikke nogle, der skal klares nu. Det er mere sådan noget som vi bruger de næste år på – ind imellem når vi lige har lyst (eller bliver tilstrækkeligt træt af det). Køkkenet bliver seriøst husets hjerte – det er stort, dejligt, lyst – og helt vildt hyggeligt. Solen står ind på en blød og dejlig måde – og gården ligger lige udenfor og er grøn og frodig. Det er fantastisk. Og vi har fået den fedeste tøjløsning udtænkt på soveværelset med frithængende bøjlestænger i en form for walk-in løsning. Og pigernes værelser er så mega hyggeligt – og fyldt med plads, så de både kan få deres ønsker opfyldt (fx C’s ønske om en klæd ud krog under trappen), og alt deres legetøj ligger så de rent faktisk kan se det (hvis de åbner skabet – eller det vil sige, der er plads til det – og dermed er det bare nemmere at overskue det. Når det ikke er pakket sammen med tetris som forbillede.

Nu mangler så stuerne (SUK – og gisp – der er meget i dem). Og bryggers – hvor alle flyttekasserne bare står fyldt med ringbind og sko (ja – 10 flyttekasser med dette alene) – som skal ind i det ekstra rum vi har som nu hedder ’bryggers’ – og hvor vi skal have sko, mapper og spil. Luksus at have plads til et rum med sko.


I aften holder vi dog fri fra flytningen og tager til koloni-have-hygge hos min gode veninde. Pigerne er på ferie hos bedste, så det er hygge uden børn. Det kan nu også noget selvom jeg savner dem helt forfærdeligt – specielt nu hvor deres værelser er blevet så fine. Jeg glæææder mig til at de skal se dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar