onsdag den 14. december 2016

Glimmer på!!

Jeg har (endnu engang) brugt en helt fantastisk morgen hos Gyldendal - som har opfundet det her fuldstændig skønne koncept 'Forfattermorgen'. Hver onsdag kommer der en-to forfattere og fortæller om deres seneste bog. Det er en halv time fra 8-30-9, spå man lige kan nå på arbejde bagefter. Det tager jo nærmest ikke længere tid end hvis man smutter indenom bageren på vejen, og der er kø. Jeg tager afsted med min gård-veninde (vi bor i går sammen - og har lavet en bogklub sammen). Og det er vanvittig inspirerende, sjovt og ofte ganske rørende. Og idag var det Hella Joof, som fyldte scene. Jeg har været fan af Hella i mange år - og det er som om hun bare bliver skarpere og skarpere. Men samtidig mild og møder simpelthen alle øjenhøjde. Uden fordømmelse men med forståelse og reelt gode råd. Livsvisdom.

Resten af dagen står i Carolines tegn. Hun har fået en (tiltrængt) fridag idag. Hun var så mega muggen og vrissen igår (noget hun aldrig er) og til morgen sov hun længe!! Faktum er, at hun ser ikke syg ud. Men når Caroline er sur og sover længe - så er der helt sikkert noget som ikke er som det skal være - så derfor denne omsorgsdag. Nu har jeg jo også fin mulighed for at give hende den pause, der vist er brug for her midt i juleræset.  Tror vi skal tage juletræet ind - og pynte det når Margrethe og Steffen kommer hjem. Det bliver dejligt.

Glimmer på - som Hella så rigtigt siger det.


4 kommentarer:

 1. Jeg trækker lidt på smilebåndet, når du skriver at man lige kan nå det inden arbejde... Jeg møder mellem 7,30 og 8,00 hver dag, så det er vist kun visse arbejdspladser, der tillader at man kommer efter kl. 9 ;-)
  Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er ikke alle forundt. Jeg har dog aldrig haft faste mødetider. Men det ændrer jo ikke på at timerne bare skal ligge på et andet tidspunkt.

   Slet
 2. Åh, jeg er netop gået i gang med Hellas nye bog. Love it already! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er ret fantastisk. Også live, kan jeg afsløre.

   Slet