tirsdag den 17. januar 2017

En status på det nye år - so far

Nå. Så. Nu har jeg fået en del forespørgsler omkring nyt job. Og livet generelt. Og tjaaa – tavsheden herinde handler ikke om, at det ikke går godt. Faktisk tværtimod. Eller altså hyppig aktivitet her er jo heller ikke et tristhedstegn. Summa summarum. Alt er godt. Jeg er startet nyt job – og har de første måneder på nedsat tid, som altså udløser en ugentlig fridag. Det er faktisk den bedste opstart, man kunne ønske sig. Og det betyder at jeg både kan få læst lidt bøger og set dagTV ;-). Og arbejdet de 4 dage jeg så er der, er også rigtig fint. Jeg er blevet taget godt imod, om end jeg har fået en ret stejl start, da der i den grad var et hul på min stol, som alle har ventet på – så nu er jeg her. Og opgaverne, som jeg dybest set ikke ved nok om, tårner sig op, da alle kommer rendende med ting, som skal ende på mit bord. Det er faktisk fint nok. En god start – og ingen problemer der. Folk er virkelig søde og jeg er ved at finde mig tilrette i hvad jeg skal – i hvert fald i første omgang.

Og så har jeg ikke oplevet den der uendelige træthed, som man ellers godt kan have ved nye job. Og som jeg faktisk lidt havde frygtet at januar ville blive begravet i. Næh nej. Jeg har haft tid og energi til at hygge med ungerne, passe yogaen og set en masse film med Steffen (tak til Yousee for at have sort skærm under nytårstalen – og ’erstatte’ tabet med fri film).
Sidste weekend var vi på weekend hos nogle af vores bedste venner i det nord-sjællandske, som også lige nu bliver tilsmilet af heldet og livets lyse sider. Det var en skøn weekend med sushi og bobler, til ingen gad hverken fisk eller sprut mere. Og en tur på Louisiana blev det også til. Det er altid et smukt sted, dog burde de i den grad arbejde på indretningen af cafeen. Der er altid kaotiske tilstand – og det tjener altså ikke det smukke sted og den store kunst godt.

Faktisk kan man sige, at alt faktisk er skide godt for tiden. Ja, det er gråt (eller rettere bare mørkt) om morgenen – men jeg kan se solen om dagen fra mine vinduer. Og jeg elsker at komme hjem til min skønne familie, og vores aldeles fantastiske lejlighed. Der er en masse at glæde sig til. Virkelig meget. 2017 tegner til at blive et fedt år. Jeg synes faktisk tallet 17 er virkelig grimt. Men måske jeg skulle revurdere den vurdering. Det tegner godt.

Billedet har ikke rigtig noget med det at gøre. Men se lige hvor søde de var. For 4 år siden. Også søde dengang.

10 kommentarer:

 1. Hvor skønt - det lyder jo bare perfekt (:

  - K

  SvarSlet
 2. Det lyder ellers som en rigtig god start på 2017 :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været godt. Selvom det jo er koldt og mørkt.

   Slet
 3. Jeg er faktisk heller ikke vild med tallet 17. Med undtagelse af i dag: 17.01.17 - det ville da være en fed dato at få en baby på! ❤️
  Det skulle jeg muligvis ha' tænkt på før...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men det er godt nok svært - det med at nå at skyde en baby ud igår. Men du kan nå det til den 18.01.18. Det er også pænere, ik?

   Slet
 4. Tillykke (!) med det nye job - se alt det man misser bare fordi man er ude og rejser og ikke kan komme på nettet ;-). Dejligt at høre, alt virker så godt og at du er tilfreds med dine nye opgaver og kollegaer. God start på året! Jeg kan sagtens følge dig med tallet 17. Kan generelt ikke lide ulige tal, men foretrækker lige tal :) Måske er der en forklaring på det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg foretrækker også lige tal - du har helt ret. Og velkommen hjem. Jeg ser der også sker ting og sager hos dig.

   Slet
 5. Fantastisk! Stort tillykke med det hele. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Og held og lykke med barslen. Det skal nok blive godt (og jeg er misundelig).

   Slet