onsdag den 13. maj 2015

Balletski og veninder

Vågnede i dag med den vildeste hovedpine og kvalme. Og alt sammen udløst af ren og skær træthed. Og den var så igen udløst af en fantastisk aften. Så morgenkvalmen (!) og håndværkerne i tindingen var det hele værd. Efter en tirsdag hvor jeg, vejr-optimist som jeg åbenbart er (det er maj…!!), havde sendt begge piger af sted i sandaler (!), selv havde cyklet på arbejde uden overtøj kun i fin lys silkeskjorte – og vejrguderne så valgte at åbne sluserne netop som jeg skulle haste gennem byen (på cykel) til møde i den anden ende. Det blev en taxi og en total stresset dag (men fantastiske møder med god energi). Ikke nok med det, så ringede S fra Lyngbyvejen og sagde at han holdt bagved et uheld (gudskelov bagved – og ikke i), så jeg måtte haste ud af kontoret på Kgs. Nytorv (stadig i regn) og hente begge unger (i deres sandaler). MEN så kom dagens belønning – som gør dagens miserable tilstand det hele værd. En fantastisk aften hos en kær venindegruppe i Roskilde. Der var vin, bobler, take away, kage og frem for alt sludder til langt ud på aftenen (natten, om man vil). Så da M fik vokseværk klokken 5.30 i morges var jeg lidt brugt.


Nu er der så ganske få timer til en firedages weekend. Som starter med 2 dage uden børn. Det er kommet lidt uventet, men da mormor den anden dag proklamerede at hun da lige kunne tage pigerne med hjem nu det var helligdag, og hun alligevel er til bedsteforældredag i børnehaven, ja, så kom der nogle uventede dage. Vi har haft så travlt, at vi slet ikke har overvejet vores muligheder i pludselig børnefrihed – men mon ikke vi finder på noget. 


I hvert fald skal vi på Cocks and Cows og have en espresso-milkshake. Den fik vi ikke i søndags, da hele familien var på burgerbar – i anledning af… at vi flytter ind stort set som nabo til den afdeling, de har ved trianglen. Østerberg is ligger lige overfor, så det bliver et farligt sted at bo. Eller udfordrende for selv-disciplinen. Udover burger søndag var der fest i Cs balletkompagni. Som holdt afdansningsforestilling på Bellevue teateret. En skøn dag – som kun værdsættes af de mange små lyserøde tyl-tøsers forældre. Men hvor var de fine. Næste weekend er det Ms tur til gymnastikopvisning. Endnu en af de begivenheder, man nok skal være forældrene for at værdsætte J.


2 kommentarer:

 1. Håber I har haft en god forlænget weekend :-) også de dage uden børn. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - dejlig weekend - der netop har givet sig udslag i en post: http://vivaestbella.blogspot.dk/2015/05/forlnget-weekender-er-til-for-at-blive.html

   Håber også du har nydt Venedig (er jo kun lidt (meget) misundelig)...

   Slet