onsdag den 21. oktober 2015

Kjole-fetish


Jeg elsker at gå i kjoler. Faktisk går jeg stort set i kjoler hver dag – og jeg har svimlende (og msåke lidt små-pinligt) knap 50 kjoler hængende. Og efter vi er flyttet har vi fået sådan et walk-in sted til dem. Så jeg kan se på dem. Jeg kan faktisk bruge lang tid på at se på mine kjoler. Der er i sagens natur mange gamle imellem. Altså – de kan jo ikke alle sammen være de nyeste med det antal. Men jeg elsker hver og en – og har virkelig svært ved at sortere fra og til i dem. Så de får lov at blive. Og nu har vi ligesom også kvardratmetre til det.
Jeg har fået en datter, der har samme fetish for kjoler som mig. Hun har lige knap så mange (de vokser jo som ukrudt, sådanne nogle mini’er). Men hun vil kun gå i kjole. Som i kun. Det er aldeles umuligt at få hende i andet.

Og det er på sin vis heldigt. Jeg har nemlig skulle teste strømpebukser fra Sokkeposten . Og herfra fik jeg disse lækre kraftige nylonstømper. De føles helt fantastisk bløde, men deres onesize er simpelthen ikke stor nok til mig. Nu synes jeg ikke min størrelse 38/40 er voldsomt, men mine lange ben var i hvert fald for lange til, at det var helt godt. Så jeg satte min kjoleelskende datter til at teste i stedet. Og det gjorde hun med stor succes. De er åbenbart så bløde som de føltes, da jeg pakkede dem ud. Og de virker ret slidstærke. Eftersom Margrethe ynder at klatre i træer – og det har de holdt til. I hvert fald en dags klatren.

Jeg fik også et sæk ankelstrømper til test. Og det er fanme smart. Jeg har sådan en ting med strømper. Altså almindelige strømper, der ligesom sidder der på underbenet – og sidder. Jeg hader det! Men de her ligger kun om min fod. Og det gør de blødt og lækkert. Faktisk meget bedre en de mange sokletter, som det vist også hedder, jeg har fra H&M. Så jeg er fan af dem – og så er de tynde, så de også kan bruges i mine pænere støvler, hvor der altså ikke er plads til ret meget strømpe-stof. Jeg har desuden læst mig til at hele baduljen er lavet af bambusfibre. Og jeg har engang fået et selvrensende håndklæde i julegave fra en tidligere arbejdsgiver. Og det var selvrensende på grund af noget med bambus! Så det er jo lidt smart, at ens fødder er omgivet af selvrensende materiale – og dermed bliver mindre sure. For jeg ved godt, at mit normale had til strømper kan give bagslag i sure tæer (i lædersko).

En anbefaling til ankelsokkerne herfra – og til nylonerne hvis man har korte ben.

Det hele er selvfølgelig sendt gratis til mig til test, men mine meninger er mine.

4 kommentarer:

 1. Jeg er ret vild med de der bambus-strømper. Købte engang nogle i London og de er klart favoritter i skabet. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Var de længere, dem du fik i London - eller er du bare kortere end jeg er ;-)?

   Slet
  2. Det var ankelstrømper ;-) ikke strømpebukser.

   Slet
 2. og du har da vist også teste dem fra bambus strømper :-)

  SvarSlet