fredag den 20. november 2015

19. november 2015 hvor Margrethe blev 9 år


Vi havde den skønneste dag i går. En fødselsdag hvor hovedpersonen nød dagen igennem – og hvor jeg holdt en skøn fridag og havde en masse dejlig tid med de dejlige unger.

Dagen startede som altid med sang, stort morgenbord, gaver, facetime med familien i USA og en happy happy lille (nu lidt større) pige. Jeg eeeeeeelsker de morgener. Og jeg håber at pigerne husker disse fra deres barndoms-fødselsdage - også når de er voksne og flyttet hjemmefra.

Efter skole gik dagen videre i dejlige jule-udsmykkede Tivoli. HVor vi var stort set de eneste gæster - og vi derfor både prøvde den gamle rutsjebane, karrusellen på billedet og veteranbillerne HELT alene. Det var sjovt. Og smukt!
Skønne piger i skønne Tivoli siger godnat efter vi har spist så meget sushi og thaimad i det Japanske Tårn, at vi stort set kunne trille hjem.
 
En af dagens bedste gaver - en 1000-prik malebog. Hver side er en af de gamle 'find-prikkerne-og-få-et-billede-frem'-opgaver. Men her er 1000 prikker på hver side og det samlede billede er et flot, kompliceret og detaljeret billede. Det er helt vildt skægt.
 Nu fortsætter fødselsdagen idag og resten af weekenden med klasse-slumber-party med overnatning af 10 tøser, familie-fødselsdagen og årets første julearrangement på Steffens arbejde.


4 kommentarer:

 1. Åh, det ser ud som en dejlig bog. Og ret sejt af hende at gå i krig med en 1000-priks malebog. Jeg har en magen til (tror jeg - det ser sådan ud), og jeg synes ikke, den er helt nem. Så go Margrethe! :-) Fedt med Tivoli - vi har ikke været der længe med ungerne, men jeg VIL nå derind før jul! God weekend til jer!

  SvarSlet
 2. Dejlig DAG, skulle der stå. Ikke bog. Selv om den sikkert også er dejlig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Hun er helt vild med den prik-bog (og det var både en dejlig dag OG bog) - og det er også vildt facinerende som billedet skrider frem. Og dukker langsomt frem af tågerne.
   Tivoli - vi har wild cards, så vi er der tit. Elsker det. Tag med os :_)

   Slet
  2. Øj ja, det kunne være hyggeligt!

   Slet