tirsdag den 8. december 2015

Krokodilleskind er bedst som taske

Jeg elsker den her årstid - december. Ikke januar for efter lyskædernecer taget ned er det bare træls. Men lyskæder kan i den grad noget. Ens hud får et bedre skær og glød. Der kommer stjerner i børneøjne. Jeg elsker det.

Der er dog noget jeg ikke elsker - og eet er kuldens indvirken på min hud - specielt mine kinder og mine hænder bliver tørre som krokodiller. Og sådan noget krokodilleskind er bare ikke pænt nogen steder og slet ikke i ansigtet. Derfor ville jeg med glæde teste Ampullabs olie til ansigtet. Jeg valgte RESQ10, da jeg tidligere har haft rigtig gode erfaringer med Q10. En ampul varede i 3 dage - og der var rigeligt. Jeg synes dog det var for længe om at trænge ind i mit ansigt, så jeg tror ikke Estee Lauders advanced Night repair bliver skiftet ud. Jeg knus elsker den, trods den heftige pris.
Men hvad jeg derimod opdagede jeg virkelig kunne bruge ampullerne til var den der hud lige over brysterne. Som bare altid får for meget sol om sommeren. Her var olien fantastisk og jeg har set nok eksempler på 'damer' fra højfjelds-æraen, til at konstatere, at der skal man huske at forebygge rynker. Og ja, solcreme gør meget - men når nu det er kommet til mindre glat hud viste den her olie sig faktisk ret fin. Så hermed anbefaling givet videre til det.

Jeg har fået ampullerne tilsendt gratis men ord og holdninger er mine.

Herunder kan man læse mere om ampullen:

Oliebaseret ampul med Q10.
Denne ampul er højdoseret og en ren luksusampul til en perfekt hud og giver dig en målrettet anti-aging behandling. Når vi bliver ældre, mister huden fugt og elasticitet, derfor er det vigtigt at hjælpe hudens celler med en reel genopbygning.
Q10 tilfører huden den mængde energi, der er nødvendig for cellernes regenerering, beskyttelse og reparation. Q10 neutraliserer også de frie radikaler.
Når huden mister sin elasticitet, kan den komme til at se træt ud og derfor et Q10 et vigtigt produkt, der sætter cellerne igang med at producere den nødvendige mængde energi igen. Ampullen aktiverer stresset og træt hud og stimulerer cellefornyelsen. Derfor er denne anti-aging og fugtgivende olie ideel til moden, tør og stresset hud.
Den kan være et godt supplement til din aftenrutine. Efter afrens kan du bruge derma roller, som giver huden motion. Brug derma roller i ansigt og på hals (ikke omkring øjnene, hvor huden er ekstra tynd), i lod- og vandrette strøg. Hudens porer åbnes nu og cellernes aktivitet øges. Den super olierige anti-aging ampul kan bidrage til at forstørre cellevolumen synligt. Den polstrende virkning fremmer en synlig udglatning af fine rynker.

2 kommentarer:

  1. Jeg er også ved at teste de ampuller. Bare den med Hyaluron. Lidt irriterende at ampullen ikke bruges op og ikke kan lukkes (jeg er ude i noget med vitawrap). Kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det har du ret i. Det var virkelig upraktisk. Jeg brugte den holder, selve ampullerne kom i - hvor den så kunne stå (åben) i dagene. Men det var virkelig et sted hvor det kunne forbedres.

      Slet