tirsdag den 5. juli 2016

Tivoli, solide regnmængder og sommerfugle i maven


Jeg har i denne uge en masse flaksende sommerfugle i maven - og nogle af dem skyldes at der lige NU er en uge – helt præcis faktisk – til jeg sidder i et fly til Rom. Hvor jeg og min skønne familie skal opholde os et par timer inden turen ender på Sicilien. Vi skal med Gulliver sammen med en masse dejlige mennesker. Nogle få kender vi og de fleste lærer vi snart at kende. De ser dejlige ud og vi glæder os helt vildt.

Ungerne er lige nu på svømmecamp hvilket nok er meget godt, vejret taget i betragtning. Vi endte i hvert fald alle sammen med at være fuldstændig gennemblødte helt ind til undertøjet i søndags da vi slog et smut i Tivoli. Vi fik dog, inden styrtregnen, rutsjet, sejlet, ballongynget, spist is, kage og hotdogs. Og vi fik svinget os i karruseller og set på H.C. Andersens eventyr. Og så videre. Det var den skønneste dag og parken var halvtom – hvilket altid er dejligt, da det efterlader meget mere tid i forlystelser og mindre tid i kedelige køer. Heldigvis kan man jo nemt retfærdiggøre solide mængder pandekager, dyner i sofaen og film, når man kommer hjem og kan vride sit tøj. Så således endte en helt fantastisk, regnfyldt, weekend.


I morgen skal jeg til koncert. Med Coldplay – og to af mine allerbedste veninder. Jeg kan næsten ikke vente. Vi har bestil det sidste bord der var at få på Øserbro til tapas. Og så er det koncert. Jeg forudser at torsdag på arbejde bliver svær at komme igennem. Men så er det heldig at der stort set ikke er nogle tilbage på arbejde – og vi derfor er der heller ikke helt samme tempo som vanligt.

2 kommentarer:

  1. Jeg er tilbage på kontoret i dag, her er godt nok stille på gangene... men så har alle borgerne opvejet feriestemningen ved at kime mig ned i telefonen :-( kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder da vildt træls. Kan ikke helt finde ud af det der ferie-stemning heller. Synes der er så meget sidste-øjebliks-halløj 😳

      Slet