mandag den 12. august 2013

Drømmenes landIkke så stor - men nok til timevis af leg.

Lille C - indførte middagslur i skyggen. Åh det var livet.


De vigtigste i Rhodos gamle by.

To tosser, der havde så meget glæde af hinanden (når de altså ikke var ved at slå hinanden ihjel...). Træerne vokser ikke ind i himlen - heller ikke i ferien.

Sopper

Elsker græsk og slidt hygge.

10-4!Tøserne på tur.

Smukke smukke Lindos.
På Lindos (i Lindos?) fandt vi den fedeste lille restaurant, der viste sig også at være et hotel på bjergsiden med 9 værelser - og skøn loungestemning - med hvidt i hvidt. Der kommer vi tilbage til når ungerne er så store, at de ikke længere vil med. Så skal jeg nyde ovenstående udsigt og en god bog - i ro og fred. Elsker at finde den slags små perler.Hotel-restaurant ved vandet.

Puha - det var varmt at gå op på bjerget (aka bakken) og se på ruiner. Specielt når man lige har været køresyg. Men smukt og dejligt var der.

Børn i skyggen.


På hjemvejen fandt vi en dejlig strand. Som ligger der, hvor vandet er for voldsomt til at bade - og dermed er der ingen turister, men sand, sand, sand - og skønhed så langt øjet rækker. Og smukke sten.

Tsambika beach - var himmelsk

Jamen prøv lige at se et smukt barn, som vi har lavet.


Vandleg er bare sjovere når vandet er godt 26 grader.
Vi er på tur - og ser på sommerfugle. Der var så mange, så jeg faktisk begyndte at synes de var ulækre. Sådan har jeg det egentlig ellers ikke med sommerfugle - men jeg har åbenbart en grænse (ved et par millioner i antal!).

Der samles smukke sten og konkylier - igen. Vi har (mange) med hjem.


Endnu et smukt barn - som vi har lavet. Det er da helt utroligt.

M lærte at stå på hænder i vandet - fantisk havde hun vandet mere under vand end over.Mine

ja - iphone er fantastisk redskab til at sikre ro og fred, så forældrene kan drikke deres vin og nyde stilheden (og cikaderne) imens.

Hold nu op - jeg savner vores sene aftner på terrassen mens ungerne sov - gode drinks og kærestehygge. Vi kom så langt ned i gear, som jeg sjældent kan huske vi har været.

Udsigten fra terreassen.Vi vil ikke hjem... nogensinde!

3 kommentarer:

 1. Årh mand, det ser godt nok også lækkert ud! Hvor var det henne på Rhodos?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte. Det hedder Mythos Beach og er et nyt resort fra 2011. Vi har aldrig rigtig været 'resort-typer', men det her var så dejligt, at vi med sikkerhed kommer igen.

   Slet
 2. Sikke’t dejligt potpourri – og sjovt at gense det med jeres vinkel på. Tsambika Beach var dejlig, ik’? Vi nåede aldrig Rhodos By, var det en tur værd?

  SvarSlet