fredag den 28. august 2015

Jeg er en heldig kartoffel

Det er stadig nok af det gode at tage af – også selvom noget af det, er at glæde sig til noget fremtidigt. So here goes:
 1. .       At jeg simpelthen har en dejlig weekend foran mig. Med besøg hos gode venner og en masse familie-tid. Vi skal meget lidt – og det er i den grad en luksus sådan at have en tom kalender (næsten tom, i hvert fald) i weekenden. Og så har jeg et utal af fede aftaler næste uge – frokost med min gamle fantastiske chef, morgenmad med hende her, en god veninde fra Sønderborg-tiden kommer til vinno og tapas fredag aften og der er både biograf og ladies tur til Klampenborg galopbane på programmet næste weekend. Og ja, jeg når også at arbejde.
 2. .       At jeg er flyttet ind i den skønneste gård. I aftes, da jeg stod i køkkenet i halvmørke, mens Steffen læste for pigerne nedenunder, gik en af vores (nye) naboer forbi – og vinkede og råbte hej. Lille ting – men hvor er det fint.
 3. .       At pigerne og jeg nåede skolen på vores daglige tur langs søerne i går – inden regnen. Så de blev ikke våde (moren havde ikke tjekket vejret inden afgang, så alle var af sted i cardigan og sandaler). Kun jeg var våd, da jeg kom hjem og havde arbejds-fællesskab i mit fantastiske køkken resten af dagen med hende her, der lige nu er husvild i dagtimerne.


Jeg er i den grad en heldig kartoffel.

4 kommentarer:

 1. Ih, kender du 'mor til to'? Kendis alligevel ;-)
  Hils Øglemor. Hyggeligt at I kan få det bedste ud af det der hjemmearbejde (jeg duer ikke til det må jeg nok erkende).
  God weekend. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, altså - vi er praktisk talt naboer her på Østerbro. Og deler bager. Derfor. Og ja, det var så hyggeligt med Øglemor - specielt fordi det ligesom var rigtigt at sidde inde og nørkle med computer og kaffe, når regnen stod ned udenfor.

   Slet
 2. Det var så hyggeligt. Endnu engang tak for pasning og hyggeligt hjemmekontor (og kaffe i de smukkeste kopper). Det må vi gøre igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vi. Du siger bare til - ellers kan jeg jo altid bare lukke dig ind, hvis jeg ikke er hjemme. Og du bliver uendelig træt af cafeer.

   Slet