onsdag den 5. august 2015

Hjemkomst til sommeren

Så kom vi hjem fra to fantastiske uger på Kreta. I et rigtig turisthelvede men med skøn pool, glade børn, fedt hotel og den lækreste lounge-agtige restaurant lige om hjørnet. Hvor vi hver dag indtog deres eneste variant af rose, lækker mad og den gratis dessert vi hver dag blev begavet med - efter de havde opdaget vi var stamkunder. Faktisk var det helt vemodigt at sige farvel den sidste dag. Hvis man skal til Kreta (i Rethymnon) bør man tage forbi 'Barcode'. Bedste betjening og rosé - og playliste/dj (https://www.facebook.com/BarcodeCafe).

Nå men vi rejste jo med natfly hjem - hvilket gik overraskende smertefrit. Ungerne tog det i stiv arm. Sov hele vejen, men vågnede når de skulle for at gå fra bus til fly, fra fly til bagagebånd og herefter til taxien. Vi ankom 20 minutter tidligere end planlagt til København (dvs 2:30!), vores kufferter var de aller-første der kørte ud. Og taxien mødte jo ingen trafik på vejen så 2:55 satte vi nøglerne i døren på faksegade 5. Et hjem ingen af os rigtig har boet i, så det var en speciel oplevelse at komme hjem. Men skønt. For det er så meget et hjem! Stadig uden lamper og billeder på væggene, men det kommer. Når sommeren forsvinder igen. Gider ikke hænge ting op i solskin.

Mandagen gik med at vaske 6 maskiner tøj (og tørre hele skidtet på stativerne i vores nye lækre gård). Det er for smart med den sommer, som ankom fra Grækenland samtidig med os. Vi nåede også at nyde vejret lidt - og se film. Vi har trods alt ligget ved en pool i 30 grader i flere uger, så må man godt gøre det blasfemiske som at se film indendøre på en sol-dag. Vi er ved at arbejde os gennem de gamle Olsen-bandenfilm - fantastisk at gense OG se ungernes umiddelbare glæde ved dem også. Eeelsker gamle danske klassikere og matador.

Tirsdag gik hos tandlægen (et besøg vi forbigår i tavshed, men som gentages om en uge:-/), og derefter i vejby strand, hvor et af familiens sommerhuse befinder sig. Med sødeste moster i. En hel fantastisk dag med legene børn (de nye genboer har børn på M og Cs alder OG en trampolin), pavlova, kaffe, g&t og krabbefangeri og -ræs på vejby strand. S kom fra arbejde derop og hele familien kørte sammen hjem da regnen nåede frem.

Idag har vi været i zoo for første gang længe. Men det er jo altid fantastisk hyggeligt. Tænk at en flodhest skider 5 kg i døgnet.

Sommer og ferie er skønt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar