tirsdag den 3. maj 2016

En glædelig dag på alle mulige måder. Og en skøn SMS.

Jeg har haft en vildt god dag i dag. Der har været nok at glæde sig over, trods det at dagen startede lidt trælst (som man vist siger i det jyske) med sure miner mellem os derhjemme. Ved ikke lige hvorfor, men det gik over med undskyldninger. Måske det skyldtes det barn, der i nat optog det meste af dobbeltsengen med dertilhørende vekslende søvn-kvalitet til følge.

Nå, tilbage til glæden. Den er trods alt mere værd at huske på. For det første kunne jeg glæde mig over, at meteologerne endnu engang havde taget fejl. Jeg skulle til et netværksmøde hele dagen i Vanløse og besluttede at cykle derud. Det er 8 km fra Trianglen, hvor vi jo residerer. Så regn ville godt nok være en streg i regningen. Men både på ud- og hjemturen havde jeg en skyfri himmel og høj sol som himmel. OG vejret holdt længe nok om eftermiddagen til, at jeg kunne nå at nyde solen med en god bog ude i gården, da jeg kom hjem, fra en ellers meget spændende dag om menneskerettigheder og virksomheders ansvar. Tilbage i gården hyggede ungerne med alle de veninder, de havde medtaget hjem fra skole.

Dernæst kan jeg glæde mig over en SMS, som jeg har modtaget idag Jeg har en fuldstændig fantastisk veninde jeg bare ikke har talt med eller hørt fra, trods gentagende forsøg, i et halvt år. Og i dag var der pludselig livstegn. Og et rigtig skønt et - og en skide god (omend ikke særlig rar eller sjov) forklaring på strudse-adfærden. Jeg er så glad. Og glæder mig allerede så meget til frokosten i næste uge, som vi selvfølgelig straks aftalte som reunion. Det bliver fedt. Det er en veninde, der betyder meget. Som har fulgt mig, og jeg hende, i store livsomvæltninger. Og så brugte vi et halvt år sammen hver dag 8 timer mens vi skrev speciale. Vi har drukket og festet sammen. Og fejret og hadet specialet sammen. Men også kommet igennem med stor bravour. Og det er så meget hendes fortjeneste. 

Det regner stadig ikke! Men pigerne sover i sofaen. Der er luksusfælden lige om lidt (og det skal jeg jo se - det er jo 'arbejde'), der er banankage i køkkenet og i morgen går turen til sommerhuset i 4 dage. Og denne gang krydser vi fingre for at meteologerne har ret i udsigten. Som lover høj sol og varme hele ferien. Der er nok at glædes over.

4 kommentarer:

 1. Åh, jeg havde også handlet ind til is, bær-coulis, blåbær og nøddeknas, og ja - hele formiddagen stod det ned i stænger. Ikke særlig sommerligt, vel? Men hephey; som du også siger vendte heldet. Og netop som eftermiddagskaffen blev sat over, og mine forældre hjemvendte stod solen højt og desserten passede perfekt :D
  Skønt, skønt med smsen i øvrigt, krydser fingre for at vejret er ligeså skønt på den kommende gensyns-frokostdag :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Stod ned i stænger - lyder ikke sommmerligt. Her var det bare skønt hele dagen (modsat hvad de kloge lovede)

   Slet
 2. Sikke en masse gode oplevelser på en gang. Dejligt med veninden - håber I har tid nok til alt det snak I har til gode siden sidst ;-) Rigtig god sommerhustur. Vi satser på at vejret holder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak. Vi håber så meget at vi snart oplever et vejr, der holder.

   Slet