mandag den 2. maj 2016

Teater, gårddag og to fødselsdage - alt sammen i solskin

Jeg er simpelthen så fantastisk begejstret for mit liv for tiden, at det slet ikke kan finde vej til skrift. Så det må lidt være sådan at jeg brand-hygger mig ude i virkeligheden og dermed forsømmer bloggen. Det er som om den lykke og tilfredshed jeg føler så mange gange i døgnet ikke rigtig kan formuleres. Det er bare en følelse helt inde i maven og det er ubeskriveligt dejligt. Så jeg koncenterer mig af alle kræfter om at nyde og lagre følelser til mindre skønne tider.


Siden sidst har jeg oplevet min mindste datters fuldstændige begejstring over den musical, som hun opførte sammen med resten af 0.krebs for en samling af forældre, søskende og bedster. Hun var så begejstret, at hun næsten ikke kunne være i sin krop. Og hvis jeg kunne uploadede jeg en af de (mange) videoer jeg fik optaget. Ørehængende musik var det i hvert fald.Derudover har pigerne været til frisør (i den grad tiltrængt) og fået glatttet hår. Og det var da det største hit :-).

Vi har holdt fødselsdag (for sidste gang i denne omgang) for familie og venner - og vi endte med at blive knap 40 mennesker i lejligheden. Godt vi har fået en større en :-). Det var så hyggeligt, og alle boller, brunsviger og to lagkager forsvandt som dug for solen. Og caroline er nu begavet med stort set alt fra ønskelisten.


Det var lige så man blev træt og måtte hygge med dyner i sofaen om aftenen.


Og så blev det søndag, hvor vi startede dagen med arbejdsdag i gården. Modsat hvordan det kan lyde er det simpelthen så hyggeligt. Og nyttigt. Jeg var på planteholdet og fik sat 90 blomster i alle de mange potter og altankasser, der i den grad skaber hyggen. Alle ejerforeningens havemøbler blev taget ud af kælderen og efterset, smurt og pudset. Der blev hældt 7 ton (intet mindre) nyt sand i sandkassen og så blev der spist virkelig meget wienerbrød fra 'Det Rene Brød', som altid leverer til arbejdsdagen, da de jo også er i gården. Det er virkelig gode mennesker, vi bor dør om dør med - og det hjælper jo rigtig meget. Desuden scorede vi en meget fin hvid bænk til sommerhuset - den skulle repareres ganske lidt, og det gider man åbenbart ikke på Østerbro - så den røg til storskrald (og nu altså til Gilleleje ;-)).


Søndagen fortsatte i godt selskab idet min gode skønne veninde fyldte 40 og holdt suprise-fødselsdag i Amager Naturcenter. Det vil sige - hun troede hun skulle spise brunch kun med nærmeste familie, og det skulle hun sådan set også men klokken 13 strømmede venner til - og vi havde en skøn dag med høj sol, snobrød, s'mores og kage. Eneste minus var at vi alle stank af bål da vi kom hjem - og alle måtte ryge direkte i bad - inden vi gik ud i gården (som nu er med hyggelige blomster, sand og havemøbler), hvor der stadig var gård-hygge da vi kom hjem.Nu mangler vi bare at de næste par arbejdsdage skynder sig lidt - således at vi kan komme i sommerhus henover den næste mini-ferie. Jeg elsker simpelthen forårets samling af helligdage.

2 kommentarer:

  1. Åh hvor lyder det også dejligt. Jeg har haft alt for mange aftaler denne weekend, så glæder mig til fridag torsdag og fredag. Kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Jamen det var også bare skønt. Og jeg glæder mig også til fridagene torsdag-fredag.

      Slet