lørdag den 21. maj 2016

Her sker ikke en fløjtende fis - og det er dejligt

Her sker ikke en fis. Altså livet går og det er fanme et dejligt et, men her er ikke sket noget. 

Altså vi har lejet lejligheden ud til nogle meget søde spanske mennesker gennem airbnb, her mens vi selv er kørt i sommerhus. Og sommerhuset er dejligt. Siden sidst er der sprunget endnu mere ud, og fugleungerne i kassen lige uden for vinduerne er tilsyneladende fløjet hjemmefra. I hvert fald er de helt stille. Og det plejer de ikke rigtig at være.

Idag havde jeg så alene-dag med Margrethe. Elsker ind imellem at have pigerne på tomandshånd. Vi gik ind til Gilleleje, shoppede og sad i solen og spiste hummersuppe på en cafe på torvet. Og så gik vi tilbage til sommerhuset. Godt gået af en på 9 (og et halvt). Det er 3 km hver vej. 

Vel hjemme har vi nydt stilheden (jeg er sgu 90 år indeni nogle gange 😀), læst ude i solstolen, taget en lille morfar, drukket kaffe og nu ser vi en af de helt gamle 'min søsters børn' med Pusle Helmuth og slænget. De film er skønne og fantastisk upolitisk korrekte. Magen til børne-banderi 😜. 

Livet er skønt.

4 kommentarer:

 1. Åh ja - det lyder ganske fantastisk (er jeg så også 90 år indeni?). Og self er de gamle "Min Søsters Børn" også et hit her. Og de nye. Mest de gamle. Noget med Axel Strøbye tænker jeg. Fortsat god sommerhus-bo-nydning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Axel Strøbye er den bedste 'onkel'.... Det blev aldrig det samme uden ham.

   Slet
 2. Det lyder som en dejlig dag. Sejt at I lejer ud. Det tror jeg ikke jeg ville have temperament til. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja det giver alligevel pænt på sådan en weekend hvor vi alligevel ikke er hjemme. Men vi er ultra kræsne og tager kun familier ind.

   Slet