torsdag den 23. juni 2016

Noget om at små-tude hele tiden


Jeg føler mig lidt som en kliche i dag – men altså… tænk engang at min lille Caroline-mus allerede er færdig med 0. klasse. Vi startede dagen med morgenmad i Rosenhaven i Øster anlæg sammen med alle forældre og børn fra klassen – og alle søskende. Vi var mange og det var så fuldstændig super dejligt. Jeg er så glad og taknemmelig for, at hun lige netop går i den klasse, hvor både børn og forældre bare er de dejligste mennesker.

Og så optrådte de – med sangen ’Ferie-ferie-ferie, slap nu af, du har fri og syng en glad melodi’. Præcis ligesom at jeg små-tuder og får en varm lykkefølelse i maven når jeg ser en vognfuld studenter omgivet af flag og bøgegrene, så småtuder jeg og husker (som var det i går – hvilket det jo i allerhøjeste grad ikke er) mine egne skoleafslutninger og den følelse kun lige den sang kunne give. Faktisk er den stadig en del af mit indre omkvæd, når jeg sådan går på ferie eller lige skal fremkalde en positiv mavefornemmelse.

Jeg er så stolt af den lille skønne kloge og smukke pige, der bare er vellidt af alle og glad helt ind i knoglerne. Jeg kan slet ikke vente på at skulle på ferie med hende – og hendes søster og far J.

Nu vil jeg overstå en arbejdsdag i meget høj varme – og så satser vi på at vejret holder, så jeg igen kan små-tude lidt i aften til midsommersangen.1 kommentar:

  1. Årrrhhhhh ... hvor er det også bare tude-værdigt. Meget rørende.
    Jeg skal med på skolen og synge ferie-ferie-ferie i morgen ved middagstid - lige inden skolen lukker helt ned i 6,5 uger. (Ja sku, hvad skete der lige for den halve?!). Jeg tager papirlommetørklæder med. Må jeg hellere, nu da jeg har læst dit indlæg og husker hvordan det er.
    /Liv

    SvarSlet