fredag den 19. august 2016

Av av av

I går var ellers en rigtig god dag. Den startede på Christianshavn med kaffe - og snak med Stine. Et dejligt mennesker, der er flyttet (tilbage) til Sønderborg. Jeg kan i den grad huske følelsen af at leve i en teaterkulisse og i en undtagelsestilstand.

Apropos teaterkulisse - så var jeg også i teateret i går aftes med hende her. Det var brand-hyggeligt og startede med en lyn-cafe tur, hvor kravet var at drikke en øl på 10 min. Og så var der bland-selv. Og en rigtig god lille forestilling om at vokse op i Danmark, som 'brun' modsat hvid. Den var seværdig og det var gode præstationer fra alle medvirkende. Eneste ulempe er at teater GROB altid bliver så pokkers varmt. Nu hjalp det heller ikke at vi sad helt oppe under taget. Det fineste udsyn, men det var varmt.

Og måske hjalp det heller ikke at jeg garanteret har haft en feber undervejs. I hvert fald vågnede jeg midt i nat med så ondt i halsen at jeg slet ikke kunne være til. Så dagen idag bliver tilbragt under dynen med en masse te, panodil og halspastiller. I blame shitty August!


4 kommentarer:

 1. God bedring. Jeg hører om virkelig mange med forkølelse, influenza og lign. for tiden. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er mange lige nu. Jeg har ni nok fået det fra Caroline, som har skrantet hele ugen.

   Slet
 2. Oh no, det var da ganske horribelt! Altså Birgitte og jeg blev jo igår enige om at netshopping er sådan lidt at sammenligne med en mirakelkur, så frem med dankortet, moster! Håber du bliver frisk nok til at ha' en god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ganske horribelt. Men tror det kun vil give endnu flere (lomme-)smerter at hive kortet frem. Det er helt slut med dankortet for denne måned 😳

   Slet