søndag den 28. august 2016

Sensommer

Så kom weekenden - den vi sukkede efter fredag morgen, hvor det hele bare var trælst og trist. Og weekenden blev lige præcis så dejlig som forventet. Vi vågnede lørdag morgen til høj sol og varme i sommerhuset og blev så inspirerede at vi lavede den helt store bacon 'n egg morgenmad, som vi serverede i haven. Ej men det var så skønt og sommerferieagtigt. 

Da vi havde brugt det meste af formiddagen på at nusse i haven, som ikke var blevet nusset om siden sommerferien (og dermed trængte) fik vi skønne gæster til strandtur og drinks. Vandet i Tinkerup er blevet noget koldt i det, men vandet var varmt og der blev bygget nogle store sandslotte. Og drukket en del gin/tonics samtidig med at vi langt om længe fik flyttet alle de stikkelsbær, solbær og ribsbuske, der gemte sig i havens bagerste vildnis.

Søndag vågnede jeg klokken meget tidligt til torden og lynild. Men da vi pakkede vores habengut og satte os i bilen mod Østerbro kom solen igen. Den guitar! Det er dog ikke være end at vi har nydt store lækre rejemadder her hjemme i gården - nu med sol og klar himmel.Ingen kommentarer:

Send en kommentar