torsdag den 11. august 2016

Ferie man ikke vil hjem fra


Der er nogle ferier, man bare ikke vil hjem fra. Og der er også et rejsebureau, der allerede har fundet ud af det. Og derfor synes det var et godt slogan. Det er dælme også et godt slogan, men jeg er altså af den klare overbevisning, at det rent faktisk er Gulliver Rejser, der allermest berettiget kan bruge denne betegnelse.

Som nævnt flere gang herinde havde vi en helt fantastisk ferie med Gulliver, men jeg er bare så fuldstændig vild med det. Og det er jo et koncept, jeg ville ønske jeg selv havde opfundet. Det er kort fortalt et koncept hvor en flok børnefamilier rejser sammen – uden at kende hinanden inden. Man lejer sig ind i sådan et luksus-mine resort, hvor der kun er plads til 7-10 familier. På Sicilien var vi 7, altså 6 familier udover os selv.

Jeg kan kun tale for stedet på Sicilien, men har hørt fra de nogle af de andre (genganger-)deltagere at Spanien er ligeså skønt. Bare anderledes. Men altså, inde bag murerne er der al den luksus man kan spørge efter – det er lidt som at leje et helt vildt gigantisk stort feriehus sammen med nogle andre. Man har så sit eget ’rækkehus’ i 2 etager. Vores med den fedeste udsigt over havet og poolområdet. Poolområdet, som man jo så deler med kun de andre familier. Og det er stort og det er lækkert. Desuden er der jo fyldt med legekammerater i alle aldre – hvilket afstedkom en del kærestetid, da der jo altid var nogle, der så efter ungerne. Som man også selv gjorde ind imellem.

Hvis man vil kan man deltage i flere forskellige aktiviteter arrangeret af Gulliver – blandt andet en lækker gourmet middag, pasta-kursus og SUB på havet. Og hvis man ikke vil kan man lade være – men det var jo så hyggeligt og skønt – og da vi var der endte vi jo med at være en stor familie, med hver sit privatliv. Det er svært at beskrive. Det skal prøves.

De fleste aftner endte vi med at sidde i gårdhaven, hvor man også spiser (den lækreste) morgenmad til langt ud på natten. Der blev drukket vin, snakket, oprettet et band, der nok aldrig kommer ud at spille (eftersom ingen kan spille på noget instrument) og der blev hygget. Og apropos den morgenmad – den ene dag var det is. Et meget stort hit for mine børn (og for min mand).

Vi var så glade for det, at vi allerede nu har reserveret næste sommer. Det bliver fedt. Og hvis man ikke kan vente, er der allerede nu enkelte ledige pladser til turen i efterårsferien her.
 

2 kommentarer:

  1. Det lyder rigtig hyggeligt, bortset fra at mine unger er for store til konceptet ;-) kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er også vanvittigt hyggeligt - og vi tager afsted næste år igen :-)

      Slet