fredag den 19. februar 2016

Fredag med tosomhed, bland-selv slik og x-faktor i vente


Så er det fredag – i ferien. For dem der har det. Altså ferie. Jeg har desværre ikke ferie (mere), men det har stort set resten af mit arbejde, så det er i den grad til at overskue at være her. Og jeg kan allerede mærke at i dag bliver kort. I går var jeg hjemmearbejdende hele dagen. Og hvilken hyggedag jeg fik mig der. Jeg havde et møde mellem 15-16 (sådan per headset og skærm) og ellers var dagen min egen – til at rydde op, blive klar med mit oplæg til en konference, jeg skal holde senere på måneden og til bare at være langsom.

I aftes var vi på Gefährlich i forbindelse med Dining Week. Maden var ganske fortræffelig. Ligeså var den store øl jeg fik, men stedet var da helt og aldeles (forfærdeligt) ikke min kop te. Det var slidt, rodet, lugtede lidt hengemt og der var alt for råt – og det var ikke på den hyggelige måde. Nå, men så fik vi det prøvet. Og vi blev da også dejligt mætte. De lavede helt fantastisk brød, den lækreste confiterede and og en skøn dessert. Så det skal jeg ikke klage over. Ej heller er der klage på selskabet. Det er så skønt. Steffen og jeg har virkelig fået talt i disse dage foran hinanden på diverse Københavnske restaurationer. Vi var vist væk fra hinandens inderste tanker en periode – men sådan en gang tosomhed får nærheden tilbage. Og det er dejligt at mærke og at vide. At det ikke er væk, selvom hverdagens udfordringer, travlhed og mangel på nærhed ikke har formået at få det helt væk – så langt at vi ikke ville kunne hente det frem. Det kan vi. Hurra. Jeg frygter (frygtede) at vi blev en af den slags par, der sad overfor hinanden og pludselig var så langt fra hinandens liv og inderste tanker at skuden var sejlet. Og vi egentlig ikke kunne finde på noget interessant, når ikke der var børn, logistik og madpakker at tale om. Men as it turns out – Steffen er stadig ham jeg helst vil tilbringe min tid med.

I morgen skal jeg hente pigerne lige efter frokost. Og jeg glæder mig så meget. Jeg ved de har det godt – men også at de savner os lige så meget som vi savner dem. Og det er en del.

Men i aften er det fredag. Planen var at tage i biografen – men her til morgen blev vi enige om at skrotte den plan. Vi har været ude hver aften al den tid pigerne har været væk. Og det er ofte sådan det ender. Men vi har faktisk mest lyst til en aften hjemme i vores hjem – sammen. Bare os to. Så vi skal hente take-away, bland-selv-slik og se x-faktor og film. Jeg glæder mig SÅ meget – faktisk næsten mere end til de andre aftner. For lidt X-faktor optakt og stemning, så se med her hos Cecilie). Nu må dagen gerne passere lidt hurtigt og så kan man kun se mine fodsåler på vej fra Kgs. Nytorv.

8 kommentarer:

 1. Lyder som den helt rigtige opskrift på en god fredag aften og meget lig min - altså udover, at jeg også lige klemmer disneysjov ind med ungerne :-). God weekend.

  SvarSlet
 2. Det er nemlig en skøn fredag. Og nu vil jeg lige presse det sidste ud af det. Også god weekend til dig.

  SvarSlet
 3. Hvor er det skøn læsning om dig og din mand :-) God weekend!

  SvarSlet
 4. Dejlig læsning. Og hvor bliver det skønt at få pigerne hjem igen også ☆

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så dejligt at de kom hjem - og støjende

   Slet
 5. Håber I havde en skøn aften sammen. Kh Birgitte

  SvarSlet