torsdag den 4. februar 2016

To modeuge or eller not to modeuge

Idag er det torsdag. Og jeg er på arbejde. Hvilket er helt ok. Faktisk havde jeg tænkt, at jeg skulle have været et smut ude og se på modemessen. Faktisk. Og jeg har brugt første halvdel af dagen på at være lidt ærgerlig over muligvis ikke at få tid alligevel.

Men nu er jeg ikke længere så ked af det. Jeg tror det handler lidt om at finde ud af hvad man egentlig sætter pris på. Og stå ved det. Og jeg har set diverse små snaps og klip fra alle mulige, der er der. Og pludselig slog det mig, at jeg faktisk ikke havde lyst. Og det kom helt bag på mig. Men there I said it. Jeg så på de videoer og tænkte, at jeg slet ikke ville føle mig tilpas. At jeg elsker tøj, sko (specielt sko), make up og sådan noget dulle-halløj, men jeg har ikke noget behov for den verden, der udspiller sig i denne uge.

Og nu skal dette sket slet ikke læses som om jeg er bedre end andre - overhovedet ikke. Det er da mega fedt for andre. Men der er andre steder jeg trives. Andre messer, sociale pindemadder-sammenhænge. For den trang har jeg bestemt. Bare ikke her.

Så jeg vil nyde resten af min arbejdsdag og ønske modefolket nogle fantastiske dage. Og så vil jeg knus-glæde mig til weekenden. Hvor der sker alt muligt dejligt. Både for mig, ungerne og familien som helhed.

2 kommentarer:

  1. Åhhh, jeg mangler ingen modemesse/modeuge.... Jeg har det fint med en lille udsalgs-amok-tur :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kunne godt tænke mig at se et stort modeshow. For showets skyld. men ellers undvære jeg gerne.

      Slet