fredag den 11. marts 2016

Jeg elsker min hverdag


Sidst der lå noget herinde fra mig var sidste gang weekenden stod for døren. Og det gør den sørme pludselig igen. Og jeg har slet ikke skelet til bloggen i mellemtiden. Lige nu er det som om livet bare skyder af sted i et vildt tempo, men på en rigtig god måde – og uden at jeg føler det store behov for at reflektere (skriftligt) eller fortælle om det. Så sådan må det jo være lige nu.

Men hvad har ugen så budt på – ja, lige nu kan jeg jo knap nok huske det. Det er vist bare det almindelige liv. En aldeles ustresset uge med arbejde, børn, skole, legeaftaler og den slags almindeligheder. Jeg har været ude til et enkelt aftenarrangement – og det har været godt, at det kun var et. Og at resten af tiden mest er foregået med dagligdag, hygge i sofaen om aftenen, børn og hverdagen når den er allerbedst. Og så har vi været til den første skole-hjem-samtale for Caroline, ever. Og jeg tror slet ikke jeg kan skrive om det, så stolt er jeg af hende. Hun er jo ligeså vellidt, dygtig og fantastisk, som jeg synes – også hende i skolen. Det giver ro og sommerfugle i mit moderhjerte.

Sidste weekend fik jeg (og S) set stort set hele ’House of Cards’, og jeg er ved at gå til over, at der (igen) er alt for længe til næste sæson. For med den afslutning er det vist ikke efterladt tvivl om, at der kommer en sæson mere. Og vi fik holdt stor festivitas – og ungerne var med (indtil de ikke var, fordi de var faldet i søvn i vores seng foran ’Danmark har talent’). Det var en skøn aften, hvor Steffen klokken lige over 3 måtte vække den sidste tilbageblevne gæst i sofaen og følge ham den lille tur på 500 meter hjem.

Og nu er det sørme weekend igen – om et par timer i hvert fald. En weekend hvor der skal vaskes cykler (pigernes bestilling), deltages i diverse børnefødselsdage (igen pigerne), ses på gymnastikopvisning og ellers bare slappe af. Jeg fik en stor sæk med muld hjem i går – så jeg tænker, at hvis vejrguderne holder hvad de lovede midt på ugen – så skal der startes på potterne i gårdhaven. Jeg glæder mig. Til sorte negle, børn på cykler – og til at påskeferien står lige for døren.
FREDAAAAAAAAAG :-)


6 kommentarer:

 1. Åh jeg håber også vi snart slipper for nattefrost og kan komme ind i foråret. Så irriterende at skulle skrabe is af bilen her godt inde i marts.
  Rigtig god weekend til dig og dine. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK! Og i lige måde. Lyder også til, at du trænger til at holde weekend nu.

   Slet
 2. Det lyder som en skøn uge I har haft - og at en ditto weekend er under opsejling. Bliver helt i forårshumør!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skøn uge - og en skøn weekend at toppe med.

   Slet
 3. Dejligt med en god skolehjemsamtale - ros og fredagsslik går hånd i hånd :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK - og fredagsslik går hånd i hånd med det meste. Altid om fredagen :-)

   Slet