fredag den 4. marts 2016

Weekend, motion eller mangel på samme

I dag er det fredag, og en ret tiltrængt en af dem. Dog kommer der en ret travl fredag eftermiddag – og en fuldt booket lørdag. Men det er jo gode ting. Og noget jeg selv har ville presse ind i livet, så det skal jeg slet ikke klage over. Selvom jeg lige nu mest har lyst til at familien mødtes i sofaen med bland selv og x-faktor om nogle timer. 
Nå, men eller gik mit oplæg i går fint. Jeg var lige så nervøs , som jeg plejer, men jeg fik samme feedback som altid (når jeg spørger efter den) – at det kan man tilsyneladende ikke se. Og jeg ser sikker ud. Ha! De skulle bare vide. Men det gik godt – og chokoladen smagte skønt senere. Jeg vandt desuden en (et?) jawboneJeg skal gerne indrømme jeg ikke anede (og stadig ikke helt ved det) hvad det egentlig er. Men det er sådan et armbånd, man kan tage på og så måler det alt muligt. Noget med fitness. Og søvn. Jeg tænker, at den registrerer mig som død, hvis jeg lægger det på natbordet i stedet for. Men altså – det var jo faktisk helt fint, for i går læste jeg her om at gå 10.000 skridt om dagen (eller måske ikke at nå det). Og da jeg faktisk så småt er begyndt at synes, at der er lige rigeligt på sidebenene til at det er klædeligt tænkte jeg, at det var da et godt sted at starte. Nu man ikke er motionstypen sådan voldsomt og samtidig kan lide kage. Og chokolade. Og chips. Nå, men jeg blev i hvert fald inspireret til at komme i gang med sådan en skridttæller, men tænkte at jeg nu nok alligevel ikke gad investere i en – og slet ikke sådan en mormor-en. Som jeg husker min mormor havde. Men så faldt der en (meget avanceret slags) ned i min turban. Jeg glæder mig til at komme i gang med den. Når jeg lige har fået Steffen til at sætte sig ind i den – og overdraget mig den allermest nødvendige viden.
Og så var det i dag jeg fik min ’nye’ tand hos tandlægen. Udover regningen var det slet ikke slemt. Regningen kan dog lidt tage pippet fra enhver, men selve udførslen var lige efter bogen. Uden smerter. Nu er det også i det mindste overstået. Jeg har fået noget ud af mit medlemskab af Danmark – og det er jo faktisk heller ikke helt ringe. Med en weekend fyldt med fest og farver foran er der egentlig ikke noget at brokke sig over. Så det vil jeg undlade J.

6 kommentarer:

 1. Rigtig god weekend herfra! Hvad skete der med turene rundt om søerne sammen med Julia Lahme? Kram!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej jamen dem tog de dårlige undskylninger... Men SKAL igang igen.

   Slet
 2. Woaw ... hvad skete der lige der? Du er da for sej med det oplæg - og hvad er det for en himstregims du vandt? Det kræver fotos. Det kræver så meget lige nogle fotos. Rigtig god weekend til dig - nu med tand men uden penge ;-) Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Billeder? Det må jeg se på 😜. Mere om himstregimsen når jeg finder ud af hvordan den virker.

   Slet
 3. God weekend. Og håber tanden bliver alle pengene værd :) kh Birgitte

  SvarSlet