søndag den 16. oktober 2016

#efterårsferie 1.0

Vi har ferie. Og det er himmelsk. Efter at have afleveret en total ny-rengjort lejlighed igår til nogle søde mennesker fra Madrid kørte vi i sommerhus. I silende regn og med pit stop på McD. Vi ankom så sent, at det eneste vi skulle var at tænde op i pejsen og smide ungerne i seng. Og så se Suits til midt om natten (hvorfor har vi ikke opdaget den serie før nu... det gode er dog, at der nu er vildt mange sæsoner tilgængelige, så vi kan binge-watche).

Idag er gået laaaaaangsomt. Vi har ikke lavet noget som helst. Det vildeste, der er sker
T, og det, der krævede størst indsats var at bage boller og piske flødeskum til varm cacao. Vi har spillet spil, lagt et kæmpe puslespil, læst, set serier og gået en tur til vandet. Og konstateret at efteråret endnu engang har omrokeret på stranden. Der var skønt. Og faktisk slet ikke koldt. Altså alt er jo relativt - med vintertøj på var det nærmest varmt.

I morgen skal vi heller ikke noget. Jo spise, hygge, passe ilden og måske, hvis vi gider, i biografen. 

Det her ferie er sgu lækkert.


4 kommentarer:

 1. Åh, skønne sommerhus billeder. Og SUITS er den fedeste slappe-af-serie og Harvey is cute;) Vi har set alle afsnit og serier der er på Netflix. Venter på serie 5 kommer på Netflix. Har hørt der også er en serie 6:) Rigtig go' efterårsferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Harvey er helt vanvittig fin. Håber de skynder sig med de nye afsnit...

   Slet
 2. God ferie :-) vi andre venter på næste sæson af Suits, ret utålmodigt. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Vi nyder ferien. Vi er lige startet sæson to, så om en uge melder vi os i det utålmodige kor.

   Slet