lørdag den 1. oktober 2016

Weekend stilhed

Så er det weekend. Ikke at det er den store forskel til hverdag ;-) - jo altså lige bortset fra, at så er familien hjemme. Og der er liv og leben udenom.

I aftes havde vi 3 børn hjemme hvoraf kun det ene var vores eget. Margrethe var til fødselsdag med overnatning og Caroline havde to veninder på besøg her til overnatning. Sådan kan man jo udnytte tiden. Heldigvis er det de sødeste veninder og vi så dem stort set ikke. Kun da de kom ud i køkkenet og spiste pandekager og da de kom og hentede slik til Disney, som de havde fået lov til at se i vores soveværelse - så lavede de en rigtig biograf dernede. De stod dog lige lidt for tidligt op i morges, men eftersom de godt vidste, at det var lige tidligt nok var de helt stille til klokken præcis 7.00, som var aftalen ;-).

Nu er det så langsom lørdag. Vi skal ikke rigtig noget. Jeg kan ikke helt finde ud af ikke at skulle noget for tiden. Det er som om tankerne myldrer for meget når her er stille og roligt. I morgen er der arbejdsdag i gården. Det skal nok blive rigtig hyggeligt. Det er, trods det at det er 'arbejdsdag' altid hyggeligt når vi alle samles i gården. Margrethe skal lave sin stil færdig til næste uge - og jeg forudser i den henseende en del skrig og råb. Noget jeg tror vi er nødt til at få hjælp til, da det ikke længere er noget jeg tror vi kan løse selv. Desværre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar