mandag den 9. juni 2014

Dejlig pinse

Jeg har haft den dejligste pinse! Og jeg har den dejligste familie - sir det bare!

7 kommentarer:

 1. Det der, ing' - det ser bare for lækkert ud. Er det jeres sommerhus? Min sidste nye grille er, at jeg SÅ gerne vil have et sommerhus, men for at den drøm skal kunne blive realiseret, bliver det næppe på nordkysten. Med mindre jeg pludselig vinder i Lotto.

  Jeg kan slet ikke komme i gang med hverdagen igen efter alle de fridage. Og da Varanen hægtede sig rundt om min hals i morges i vuggestuen og sagde "Jeg vil hellere hjem, mor!", havde jeg temmelig meget mere lyst til at tage ham med end at tage på arbejde. Damnit, at man bliver nødt til at tjene penge ... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke vores - endnu. Men vi arbejder på at overtage det :-). Og derfor bor vi fx. stadig i lejligheden i kbh (og bliver i lejlighed). Har fundet ud af at kombien 'by om vinteren' og 'sommerhus om sommeren' er bedst for os. Så det arbejder vi på. Det ligger forøvrigt 540 meter fra stranden (den ovenfor beskrevne) og er SKØNT - og 40 min fra KBH (Gilleleje/smidstrup strand).
   Jeg kan godt forstå morgenens dilemma - jeg har nærmest været vågen hele natten da en eller anden på vejen smadrede en glasdør klokken 4.00 (!!!) og jeg først kom i seng over midnat (... orange is the new black er tilbage - min nattesøvn er ikke), så da mine unger også gerne ville holde ferie igen - så var jeg FRISTET!

   Slet
  2. Det lyder som den optimale løsning - og i øvrigt også en, som vi overvejer at gå efter :-)

   Orange is the new black er i dén grad tilbage. Er allerede i fuld gang med den, men vi har rationeret os selv og må kun se ét afsnit hver aften. Ellers slutter den alt for hurtigt :-)

   Slet
  3. Altså lejlighed og sommerhus? Havde I ikke fundet hus-glæden?

   Slet
  4. Jowjow. Det bliver heller ikke lige nu. Men engang ... :-)

   Slet
  5. Er det i øvrigt et familiesommerhus, det I pønser på at overtage, eller et, I lejer, som er til salg? (Er meget interesseret i sommerhuse for tiden, kan du nok høre. Må være de varme dage, der gør det :-))

   Slet
  6. Jeg har det på samme måde med sommerhuse - så du spørger bare. Det er et familie-sommerhus, hvor min mand nærmest voksede op. Nu er der en del andre sommerhuse i familien (ergo ingen andre vil overtage det)... så... vi pønser - selvom det tager sin tid og sådan.

   Slet