tirsdag den 24. juni 2014

Sikke en sludder

Weekenden gik fortrinligt - også uden shopping. Jeg nåede både at være i sommerhus, spise fiskefilet på Gilleleje havn og være i biografen. Vejret var jo ret sommerligt (dansk sommer - that's is). Mandag var en dejlig dag tilbage på arbejde efterfulgt af tirsdag. Som jeg troede skulle være stille. Og ferie-ramt-agtig. Det blev den ikke! Anbefaling hermed givet videre - skriv ALT ind i kontrakter med Web-udviklere, også ting der synes selvfølgelige.

Nå, men idag har jeg shoppet!!! Meeeen ikke til mig, men flyverdragt til C. Og ja, jeg ved det. Det er så sindssygt at man skal være i god tid. Jeg har fx fornyeligt gjort Magasin arveløs da de i april (APRIL) stort set ikke havde flere sandaler. Nå, men jeg har taget konsekvensen og købt verdens lækreste flyverdragt til C. Og hun er en selektiv dame, så at hun faktisk mente den liiige var hende, er en sejr i sig selv. Og så ikke mere om vinter for nu. Lige om lidt pakker vi nemlig bikinien og bogreolen (haha I wish) og tager til Ibiza.

Og nu sidder jeg så og drikker bobler (hvad??? det er jo kun tirsdag én gang om ugen). Og spiser kanel gifflar... 

3 kommentarer:

 1. Ibiza? er det for børn også? Troede kun det var rave-disko-party ø for de hippe (og unge)...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nææhhh - sådan er det vist ikke rigtig mere. Ibiza er overdrevet flot natur - kombineret med hvide sandstrande :-). Så et paradis også for børnefamilier :-).

   Slet
  2. Uh, det lyder dejligt :-)

   Slet