mandag den 2. juni 2014

Lykken er også....


 • At få trænet. Det er egentlig ikke sådan at jeg er specielt træningsagtig (det ses, desværre). Men idag fandt jeg 'rusen' på en step-maskine, der lige var hoppet ud af 90'erne. Fedt var det. Og god  træning kommer ikke skidt igen.
 • Store børn der revner (næsten, i hvert fald) af stolthed over at gennemføre 'svendeprøven' på krebs skole. En fantastisk gammel tradition, hvor 1. Klasserne læser op af 'de små folk' for selveste skoleinspektøren. Og herefter bliver fejret af alle andre elever på skolen, som kan huske med al tydelighed hvor stolte de havde været selv, da de bestod læseprøven/svendeprøven. Og så overrækkelsen af svende-beviset. Krebs har de mest skønne traditioner. Og vores egen opfundne tradition med fejring efterfølgende med lækker frokost på Raadvad kro, kan man også godt blive lidt lykkelig af.
 • Weekender der er 4 dage lange og inkluderer besøg i überlækkert sommerhus med übersøde venner, børn, trampolin, kongespil, grill, vandmelon og havvand. Og hul-sten. Nu skal de bare på snor.
 • MUS samtaler der ender i stor-ros, røde kinder og taknemmelighed. Tænk at det også kan være sådan at arbejde.

4 kommentarer:

 1. årh hvor lyder det dejligt, det hele. Særligt det sidste. Tænk at arbejde også kan være sådan. :-)

  SvarSlet
 2. Så dejligt at høre, at det endelig falder lidt på plads for dig med det arbejde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er mange ting, der falder på plads. Hele tiden.

   Slet