mandag den 16. juni 2014

Taknemmelighed

Der er nogle dage hvor man rammes at en dyb og overvældende taknemmelighed. Sådan en dag/uge/måned har jeg lige nu. Kulminationen i denne weekend. Jeg havde jo inviteret 16 af mine tætteste veninder til fødselsdag
Taknemmelighedslisten;
1: 14 ud af 16 fantastiske kvinder brugte lørdag aften på at fejre mig. Med god mad, mange mange bobler og hygge.
2: At jeg har 16 veninder, som jeg elsker så højt. Tænk engang – der er jo skønne skønne kvinder i mit liv.
3: At opleve mine veninder (som er samlet gennem et langt liv) sludre og hygge sig på kryds og tværs – og i den grad også finde hinanden. De har (de fleste) aldrig set de andre før, men det gik SÅ godt.
4: En præsentationsrunde – der tog næsten 3 timer. Alle fik talt om ’hvem er jeg’ og linket til mig. Gamle anekdoter, sjove historier, fantastiske nyheder, cliffhangers, glædelige begivenheder, knap så glædelige skilsmisser, glædelige skilsmisser og alt det andet blev vendt! Jeg var omgivet af kærlighed og POWER.
5: At jeg har oplevet Island med søde dejlige Fie 4 uger inden finanskrisens første krak. Der var ikke sparet på noget. OVERHOVEDET.
 6: At jeg har kendt A og D 20 år! Fanme så – og de er stadig lige skønne – og kender mig helt ind til benet. Det er over halvdelen af mit liv. Vildt.
7: At mine LC-veninder er så skønne, stærke og dejlige. Og forskellige. Jeg er meget rørt over de ord de gav med på vejen – og jeg er taknemmelig over at have dem i mit liv. Og beæret over at være en del af dem.
8: At jeg stadig ser min bedste mødregrupper ever. Da jeg flyttede til Sønderborg uden at kende en sjæl med en 4 måneder gammel baby tog de mig ind – så let som ingenting og siden har de været mine støtter, mine forbilleder. Jeg har fulgt nu to skilsmisser, vi har talt i telefon så længe at den overophedede, der er drukket drinks, sovet på sofaer, tudet, grint (mere) og levet. Tak.
9: At min lille C har fundet en god ven i børnehaven – med en mor, der bare er et af de mest inspirerende mennesker. Jeg er totalt star struck (stadigvæk) og taknemmelig over hendes store åbne hjerte. Lige gyldig hvornår er der overskud til at give kaffe, hygge, og tale om alt det andet i livet end ungerne. Og så bliver en tur på legepladsen bare så meget sjovere. Også for de voksne.
10: At jeg har fundet Jette. Eller C har (igen). Vores unger mødtes i børnehaven fra helvede, som vi heldigvis begge forlod – men siden har Jette været min både personlige og faglige støtte. Der er så meget livsvisdom i den kvinde at det halve kunne være nok. Det er godt at vide. Når man har brug for en guide i livet.
11: Og så er jeg taknemmelig for Mette – som praktisk talt skrev mit speciale. Hun påstår det anderledes, men jeg havde aldrig fået 11 og overlevet processen uden hende. Og nu skal hun have en lille – og en ny lejlighed og alt muligt. Jeg er så glad for at have Mette i mit liv. Endnu. Vi har kendt hinanden siden 2004 – 10 år i år.
12: At have en dejlig veninde, der overnatter og spiser lækker brunch søndag. Hvor vi høje af glæde kunne genopleve lørdagens aften – og hygge. Endnu engang. Og som fulgte mig til toget, da jeg skulle på den lange rejse til Gilleleje sommerhuset…
13: Hvor jeg er taknemmelig over at mødes af den bedste familie, der havde givet mig en aften i mine veninders tegn og nu stod parat med sol, omsorg og uno på græsplænen.
14: Slutteligt – er jeg fyldt af taknemmelig over at det i dag er 7 år siden jeg blev gift. Men S som på alle måder er manden i mit liv. Hver dag. Oppe og nede. Nu tager vi lige 50+ mere.

4 kommentarer:

 1. Hurra for taknemmelighedslister! Skøn læsning :D

  - Anne

  SvarSlet
 2. Hold da fest et dejligt indlæg...

  Lyder som om du er velsignet med nogle dejlige mennesker omkring dig, dit heldige asen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har en meget fantastisk buket af fuldstændig skønne kvinder omkring mig - og så min familie. Det er bestemt dejligt.

   Slet