fredag den 22. januar 2016

En aften i efterforskningens tegn i Mystery Room

Jeg brugte min aften i går med 16 dejlige damer. Det er noget jeg gør sådan en gang om måneden – og denne måned skulle vi noget, som jeg havde glædet mig voldsomt meget til. Vi skulle i Mystery Room. Jeg havde hørt en hel masse, og så alligevel ikke rigtig noget. Der står på deres hjemmeside, at man spærres ind i et mystisk rum og for at komme ud skal man finde kryptiske objekter, løse gåder og knække koder. Jeg havde et helt andet billede inde i hovedet, end det, der rent faktisk skete. Jeg havde forstillet mig en kælder (tjek), mørke, uhygge og sådan lidt halloween stemning. Det var det slet ikke – men det var simpelthen så fedt og så godt lavet. Der er grænser for, hvad jeg kan (må) sige om det, for ikke at ødelægge oplevelsen for alle, der er så heldige at skulle prøve det. Men jeg kan sige, at det er virkelig spændende og udfordrende. Selvom lokalet, man skal slippe ud af (det er låst – så lidt uhygge var der, i hvert fald hvis man er bange for lukkede rum) virker meget sterilt oig nærmest som et retsmedicinsk lokale , så blev vi alle revet med. Vi dystede to hold mod hinanden – hvert hold har maksimum 60 minutter til at finde ud af lokalet. Og det hold, hvis nogle, der først regner den ud (hvad ’den’ så er) har selvfølgelig vundet.

Det kræver helt klart hold-ånd. Instruktørerne fortalte at de havde haft nogle virkelig høj-intelligente ingeniører inde, som uden tvivl kunne meget . Men fordi de slet ikke arbejdede sammen kom de faktisk slet ikke ud. Hvorimod et hold pædagog-studerende, som de faktisk ikke havde spået så store chancer (nok pga fordomme om den faggruppes logiske sans) er nogle af de hurtigste til at komme ud. Fordi de hele tiden arbejdede sammen. Udover hold-ånd kræver det logisk tænkning, fantasi og en kæmpe nysgerrighed og tænken ud af de normale rammer. Det var så fedt! Og så hjalp det også lidt på det hele, at mit hold vandt.
 
Efterfølgende var vi ude og spise, så jeg er enormt glad for at kunne arbejde hjemme i dag. Iklædt hjemme-dragten (!) – bortset fra min frokostdate med seje Cana. Og det er fredag – min absolutte yndlingsdag. Om lidt kommer ungerne hjem fra skole (de går jo selv!!) og så skal der shoppes bland-selv og hygges.

3 kommentarer:

 1. Min svigermor var også helt oppe og køre over det der!... Hun var der som led i noget teambuilding på arbejdet, det ku' være man skulle prøve at foreslå det på arbejdspladsen.
  Rigtig god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan jo godt forstå din svigermor. Det var virkelig (overraskende?) sjovt. Kæmpe kæmpe anbefaling herfra. Jeg gjorde det gerne igen - dog ikke samme rum. Nu kan jeg jo (mere eller mindre) løsningen.

   Slet
  2. Og tak. Også god weekend til dig.

   Slet