fredag den 15. januar 2016

Hvornår er man et godt menneske ifølge Puntila - en KÆMPE anbefaling

I går styrtede jeg rundt hele dagen for at nå alting - inden jeg skulle hjem og lave lækker middag til min mor, Steffen og ungerne. Det er ikke så tit min mor kommer forbi, men igår havde vi en teater-aftale. Vi skulle se Puntila i skuespilshuset. Det var min julegave til min mor - hun ønsker sig kun oplevelser og vi er alt for sjældent ude sammen, hvor det kun er hende og jeg. Nå, men jeg havde simpelthen de største forventninger - så store at jeg tænkte at jeg kun kunne blive skuffet.


Det blev jeg ikke. Faktisk overhovedet. Forestillingen varer 3 timer - og da den skulle til at igang tænkte jeg, at det nu var en anelse længe.

Det var det ikke. Overhovedet faktisk. Jeg er stadig blæst bagud af Olaf Johannessens præstation som Hr. Puntila og Johanne Louise Schmidt, der spiller hans datter Eva. Alle var gode - alle spillede r... ud af bukserne med fuldt tempo i 3 timer. Men de to stod ud. Olaf for hans uovertrufne spil som spritstiv, og castingen af Johanne var fantastisk. Jeg tror ikke andre ansigter kunne have udtrykt Eva så godt. HOLD NU OP - det var fantastisk.

Alle bør gå ind og se den. Jeg håber forstillingen og Olaf får alle de priser de kan få for denne.

Tag ind og se den!

 

2 kommentarer:

  1. Dejligt med gode anbefalinger! Nogle gange er man knapt så heldig. Der er nogle gange lidt lang tid imellem at vi kommer i teateret, men ind imellem sker det dog.... Skønt med en god aften!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvis I skulle tage ind og se noget - så denne (sjældne) komedie af Brecht.

      Slet