søndag den 10. januar 2016

En weekend fyldt med skønne punkter

Det er søndag aften og jeg har lige sluppet Sander og Claudias selskab på DR1 efter en af den slags weekender, der bare skulle fortsætte. Hvad er det så, der har gjort denne weekend dejlig? Jo, her er listen;

1. Fredagens bedste gæster til hjemmelavede burgere, g&t's, kage, slik og både Disney og x-faktor, hvor vi fyldte begge sofaer og alle puderne på gulvet. En af den slags aftner, der skal gentages som tradition, så det gør vi allerede om et par uger igen. De har børn på nøjagtig alder med vores - og det er en kliché, men hold nu op hvor er det skønt at være sammen med dem. Begge unger er glade og ingen overset.
2. 2 løbeture indlagt - både lørdag og søndag. Jeg er vældig stolt. Og ret øm.
3. Tid til at færdiggøre en bog OG påbegynde en ny.
4. Vi har sovet længe både lørdag og søndag. Tøserne har fundet på, at de om morgenen i weekenderne når de vågner (tidligt. Altid), begge to lægger sig ind i Margrethes seng og lukker hendes dør. Så ligger de der og sludrer og spiller på deres iPads. Det betyder ekstra søvn til os, og så er det da bare samtidig mega hyggeligt - til en afveksling fra alle de søskende-skænderier.
5. Biograf-tur med Margrethe. Vi så Iqbal og den hemmelige opskrift. Super fin film. Og dejligt med en alene-tur med den store pige.
6. To LEGO friends ting bygget færdig til samlingen. Vi er ved at (gen-)bygge en stor del af deres LEGO. Vældig hyggelig beskæftigelse. Men også lidt frusterende.
7. Lørdag aften med slik og film kun for Steffen og jeg. Uden vi faldt i søvn eller bare aldrig rigtig kom igang med en film alligevel - sådan er det nemlig ganske ofte. Men en rigtig skøn aften med en vildt god film (the imitation game - se den).
8. Eftermiddagskaffe hos gode venner lige nede på Strandboulevarden søndag eftermiddag. Der inkluderede BÅDE champagne og portvin udover boller, kage og slik. Det er vist godt jeg har løbet lidt 😳.
9. Og så til det der toppede en fantastisk weekend - tarteletter til aftensmad i dag.


Bare det ikke var mandag i morgen.

2 kommentarer:

  1. Det lyder som en fantastisk weekend!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var en helt fantastisk weekend :-). Sådan nogle må der gerne komme en masse flere af i år...

      Slet