mandag den 25. januar 2016

Stille mandag med sygt barn kræver kaffe

Herhjemme er det helt ufrivilligt blevet stille-mandag. Vi vågnede i nat ved at Caroline kastede op. Og det hun så ved med at gøre jævnligt resten af natten. Og det er ikke rigtig holdt op endnu.

Så idag er jeg tjener. For en lille slatten og dejlig 6-årig i sofaen. Vi ser gamle kageprogrammer (det kan man åbenbart godt med kvalme), drikker kaffe (mig) og spiser tynd havregrød med revet æble (Caroline - sådan lidt).

Jeg tænker vi er møjheldige, at det først bar natten til mandag det startede. Så fik vi en hel weekend lige som den skulle være. Inklusiv en overnatning, hvor kun S og jeg var hjemme. Efter en skøn middag med skønne mennesker, der endte med at være en nattefest og derefter en tømmermændsramt søndag. Hvor farfar kom på besøg, børnene kom hjem - og det vi lavede mest bar at spise og se tegnefilm. Det var, da først jeg havde arkiveret den dårlige samvittighed, en fantastisk søndag.


4 kommentarer:

 1. Rigtig god bedring med hende :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
 2. Ak!! Rigtig god bedring!!
  Det kan sagtens være hyggeligt med en lille slatten mus... Håber ikke hun smitter jer andre.... Om jeg begriber hvordan hun kan se madprogrammer!.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ hyggeligt. Det skal bare ikke smitte, så er jeg glad.

   Slet