torsdag den 7. april 2016

En god gerning og grøn misundelse til Zulu Award

Idag stod jeg op som vanligt - før syv. Og tjekkede min arbejdsmail. Det er ikke ret tit jeg gør det så tidlig om morgenen, men det sker og idag må have været en heldig dag. For det lå en mail om, at hvis man var hurtig kunne man få et par billetter til Zulu Awards i aften. Yayyyy tænkte jeg - det er da det jeg skal. I et øjeblik havde jeg lige glemt præcis hvor tidlig min arbejdsdag starter i morgen fredag.
Nuvel jeg sendte en mail afsted og lagde billet ind på billetterne (tøhø). Og en time efter var de mine!

Nu var gode råd dyre - men jeg havde en mand, som var helt vild af glæde og meget gerne ville afsted. Så jeg gjorde dagens bedste gerning og forærede Steffen billetterne så han nu er afsted med en god ven.

Og jeg ligger herhjemme i sofaen. Og hygger med pigerne. Jovist da. Men jeg er alligevel grøn af misundelse og ved slet ikke om jeg kan udholde at se starten af det på TV - heller ikke selvom jeg da lige skal spotte min lækre husbond. Som så virkelig godt ud da han styrtede ud af matriklen 10 min efter han kom hjem fra arbejde.

Men altså - det kan jo ikke hjælpe noget. Han får så meget mere ud af aftenen end jeg ville have fået. Jeg skal undervise i 'undervisning' i morgen - på et lærerseminar i Svendborg klokken 8 (gæt selv hvornår jeg så skal køre fra Østerbro - det kan vist ikke betegnes som andet end 'nat'). Her skal jeg sørge for at et kuld fremtidige matematiklærere bliver klædt på til at undervise de små dejlige poder i penge og privatøkonomi. Og det er nu engang rarest at stå på sådan et podie med lidt mere søvn natten før.

Men jeg kan til gengæld se tilbage på en eftermiddag i selskab med min bedste veninde. En eftermiddag der inkluderede løb (og ret meget gang) i fælledparken, kaffe, sol i gården (og blæst) og en masse snak. Men hold nu op. Jeg kunne godt tage til Forum nu.


2 kommentarer:

  1. Uh det kommer helt klart tilbage til dig en dag. En så sød og betænksom gerning, lader ingen gå ubemærket hen ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe ja - det er muligt. Men det var nu ikke (bag-)tanken :-).

      Slet