tirsdag den 19. april 2016

Idrætsdag og en stor teateranbefaling til teater GROB

Idag har jeg sendt to unge damer til idrætsdag på Østerbro Station. Jeg håber vejret bliver lidt bedre end det er lige nu - men de er glade og helt klar. Og heldigvis kan faren hente dem tidligt bagefter, og så må den jo stå på varm cacao og dyner i sofaen, hvis det har været alt for koldt.
Glade idrætstyper :-)


Og så var jeg i teateret igår med min mands moster. Hun er en helt fantastisk dame, som vi og jeg specielt ser rigtig meget. Vi startede med helt fantastisk mad på Feed på Fælledvej, og derefter gik vi de 100 meter hen af Nørrebrogade til Teater Grob. Vi så DEFEKT - en forestilling om samfundets behov for at uskille de, der er anderledes. Stykket handler om Ellen, som var en af de (løsagtige) piger, der blev anbragt på Sprogø dengang vi som samfund gjorde det. Og så handler den om hendes datters skæbne som uønsket og de grene det har helt ned til hendes barnebarns skæbne. Som de skriver då aldeldes rigtigt:


Ellen, hendes efterkommere og deres pårørende forsøger alle at rumme den smerte, der har forplantet sig gennem generationer. De kæmper for ikke at falde ud over kanten og længes samtidig efter at give slip.


Et meget levende og sigende portræt af et samfund og dets individer. Det var fuldstændig fantastiske skuespilpræstationer og scenografi. Stor anbefaling herfra.

2 kommentarer:

 1. Det lyder om noget af en tankevækkende forestilling!
  Håber pigerne klarer den idag, det er en vældig vind der blæser derude!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var den - jeg anbefaler klart at bruge 1½ timer på det. Herinde på Kgs. Nytorv skinner solen heldigvis nu. Håber det også er sådan på Østerbro hvor de løber rundt.

   Slet