mandag den 25. april 2016

Noget om en fødselsdag, en tur i Tivoli og at være heldige med vejret

Det har lige været mini-ferie i forbindelse med st. bededag. Og jeg ville sådan ønske, at alle havde ligeså fuldstændig fantastisk ferie, som vi endte med at have. Vi startede fredagen med at tage i Tivoli med nogle af vores bedste venner. Egentlig var det meningen at vi ville have været i sommerhuset på den eneste dag, hvor der skulle være godt vejr. Og godt vejr var det da i den grad. Vi fik ikke prøvet helt så meget som vi plejer, da det væltede ind med mennesker (godt for Tivoli - og godt vi har wildcard, så vi bare kan komme igen en formiddag, hvor ikke alle andre har samme ide). Men det var så fedt og bagefter tog vi ud til vores venner, der bor lige midt på Islands Brygge og spiste, hyggede, spillede en slags domino (chicken-et-eller-andet hed det. Skide sjovt spil, selvom jeg tabte) og så klipfiskerne. Fed st. bededag!
Dagen efter fyldte min yngste dejlige og helt vildt fantastiske datter 7 år. Tænk engang, at vi har kendt hende i 7 år. Jeg kan slet ikke forestille mig livet før eller uden hende. Hun er klog, smuk, dejlig, humoristisk og altid smilende, sød og venlig overfor alle. Jeg er så stolt af det lille væsen.

Caroline 7 år :-)

Vi fejrede sammen om morgenen herhjemme med de traditioner fødselsdage nu engang foreskriver i dette hjem og så var vejret så fint, at vi besluttede at tage i sommerhus og lave lagkage og den slags deroppe (se I, fødselsdagen med alle gæsterne er først næste weekend). Og lige da vi havde pakker os i bilen begyndte det at regne og sne. Men så skete det vidunderlige at på turen derop mod Gilleleje var at vejret helt og aldeles skiftede. Så vi fik en helt uventet skønt skøn weekend i det nord-lige. Faktisk var det så lækkert vejr, at vi besluttede at overnatte og bare blive der hele søndagen med. Vi fik spist uanede mængder af lagkage sammen med steffens moster, mand og deres børnebørn (ungernes grand-kusiner - som de leger så godt med), spist picnic i haven, klippet to kæmpe store bunker ned, planlagt sommerens aktiviteter i haven, hovedrengjort huset og slappet af med kaffe, anders and blade og små-kager i græsset. En helt igennem vidunderlig fødselsdagsweekend. Og alt dette mens facebook svømmede over med folks beklagelser over sne i april (RIP Prince), men så siger jeg jer - det er bare bedre vejr i Gilleleje :-).

Her lidt stemningsbilleder fra weekenden:
Skønheder ved stranden, som hver vinter ser sådan ud. Og om sommeren er den skønneste sandstrand. 


Picnic

Mine to - tænk hvor er jeg heldig2 kommentarer:

  1. Det lyder som en dejlig lang weekend :-) fantastisk at I undgik det dårlige vejr. Kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var så skønt. Og vi var bestemt heldige at vi valgte at køre nord på. København var tilsyneladende rgtig kold og klam hele weekenden, mens vi kun havde sol og lys :-)

      Slet