onsdag den 20. april 2016

Opsparing med livrem og seler

Jeg har lige betalt sidste rate af vores sommerferie og opdagede pludselig at der var gået børnepenge ind. Det er så sjovt at det konsekvent er moderens konto de ender på. Og en dejlig overraskelse, også fordi der var overraskende få penge på mit dankort inden de gik ind. Og med to fædselsdagsweekender foran os, hvor Caroline bestemmer alting inklusiv menuen og aktiviteterne... Ja så var det glædeligt med lidt ekstra tilskud.

Nå men så kom jeg pludselig til at se, at vi i løbet af det sidste år, altså 2015, har sparet hvad der svarer til 3/4 af min udbetalte løn op hver måned. Det er ret vildt. Selvfølgelig er lidt af det brugt på maling og flyttemænd. Og lidt på ferien men det meste er der sgu endnu. Yayyyy. Og virkelig tilfredsstillende selvom det sådan set ikke var meningen at det sådan skulle være så meget alligevel. Jeg er sådan en der altid har livrem og seler på økonomisk - og når jeg træffer beslutninger, der har privat-økonomisk karakter. Lige her var der måske lidt rigeligt livrem. Men hellere det end at tabe bukserne.


Her er lidt billeder fra en dejlig dag igår - helt uden sammenhæng ellers:


Skønne unger på vej hjem fra gymnastik

En halv times selvforkælelse i gården med sol, bog og kaffe
6 kommentarer:

 1. Årh, hvor fedt! Og virkelig flot, altså! Vi sparer stort set intet op, men det er fordi, det desværre ikke er guldrandet sådan at have en enkeltmandsbiks. Men på ET eller andet tidspunkt. Når jeg vinder i Lotto. Eller arver en ukendt onkel. SÅ skal der spares op ;-) (HVor skal I hen på sommerferie, i øvrigt?)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg satser sådan set også på lotto. Og vi skal til Sicilien med Gullivers rejser. Tjek det ud...

   Slet
 2. Sådan! Wow. Ligesom Øglemor, så er her ingen opsparing. Slet ikke nu da jeg er på orlov. Tidligere brugte vi også alt overskuddet - ikke sådan planlagt, men så fik vi lige bygget en terrasse her, fikset køkken og bad op der - lagt herregårdssten i indkørslen ... du ved ;-) så nope nix. En opsparing - og da jeg heller ikke vil tabe bukserne, bruger vi så ikke penge nu.
  Tillykke til Caroline.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Og altså - vi skal jo også have lavet køkken og bad (før eller siden), så det er jo det samme. Så ryger opsparingen jo på det 😃

   Slet
 3. Jeg går også med tyk bælte mht opsparing ;) og tror egentlig jeg lige skal tjekke hvornår vores sommerferie skal betales! Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe ja det må du hellere. Ville være vildt træls at misse fristen og dermed miste rejsen 😃

   Slet