tirsdag den 22. november 2016

Fri-uge (næsten da)

Den her uge har potentiale til at blive ret fin. Hvis man lige ser bortset fra at jeg var svimmel som en fuldesyg allike igår - og muligvis kunne tænkes er på vej til at blive syg. Hele familien er i hvert fald forkølede og min hals er sådan underlig ru. Den gør ikke ondt - den føles bare som om, at den mangler smørelse. Præcis som det er inden sygdom sætter ind.

Men jeg vælger at ignorere det. Jeg skal nemlig hygge mig - lige udover kun én ansøgning, der skal skrives, en enkelt samtale, der skal sættes hår til og kun 2 sådan netværksagtige kaffe'r, der skal drikkes. Jeg skal hygge både med ungerne og Steffen, julepynten (som kom op i søndags) og en fantastisk god bog. Og så med veninder. Den ene dag kommer min dejlige veninde ind fra de nordlige forstæder og spiser frokost, ser juleborde og drikke gløgg - mens min speciale-makker den anden dag har inviteret på udstilling og frokost på Arken. Og i aften skal jeg i Grand bio og se 'Truman - venner for livet'.

Kan mærke, at jeg har brug for at få lidt ro på hovedet. Jeg har brug for at lave lidt glædeligt, hyggeligt og sjovt - og for en gangs skyld nyde friheden lidt. Nu er den her jo - så det er sgu lidt dumt ikke at få det bedste ud af det. Basta - siger jeg bestemt til mine myldre-tanker og alle deres fætre.

Fra fødselsdag til jul på Faksegade:

4 kommentarer:

 1. Åh de har en virkelig god restaurant på Arken... Den bruger jeg også altid, når vi er derude. Kh. Birgitte

  SvarSlet
 2. Det lyder fantastisk med gode, rare ting på programmet! Med hensyn til upcoming sygdom, så er det kun én vej frem: Ignore, ignore, ignore....

  SvarSlet
 3. God idé med at nyde. Jeg øver mig i det samme, selvom jeg tror vores myldre-tanker kredser om forskellige ting :) Frihed er en gave, som kan være svær rigtig at gribe om, fordi behovet for den mest mærkes, når der ikke er frihed.
  Jeg laver "Hvis jeg kunne nå alt"-lister til hver dag. Her tømmer jeg hovedet for alle opgaver og ting, jeg KUNNE bruge min tid på, hvis jeg ville. Både burde-tingene og de sjove ting. Nogle dage får jeg klaret en hel del burde'r, andre dage kun noget af det sjove, og begge dele er okay.

  Rigtig god bedring - på forhånd! Håber du slipper udenom. :)

  SvarSlet